Tömörítő

Express Zip File Compression Software 11.06 Beta

Az Express Zip File Compression Software egy otthoni felhasználás esetén ingyenesen használható fájlok kicsomagolására, illetve tömörítésére létrehozott program. A szoftverrel titkosíthatóak a tartalmak, konvertálni egyéb tömörített fájl formátumra, illetve az azok továbbításához fejlesztettek ki egy beépített szolgáltatást. ZIP, 7Z, TGZ, WIM, TAR, ARJ, LZH formátumok konvertálásához.

A fájlkezelővel is rendelkező szoftverrel a rendszeresebben kezelt tömörített fájljaidat lehet kezelni, több hasznos eszköz is kiválasztható amivel azokkal néhány plusz funkciót is elvégezhetünk, amik az átalakításukhoz szükségesek. Az Express Zip File Compression Software nem kereskedelmi feladat esetén választható ki mint otthoni felhasználás.

Az Express Zip File Compression Software letöltése, illetve a telepítésekor egyetlen paranccsal telepíthető, egy remek jól tervezett felhasználói felülettel létrehozott alkalmazást futtathatunk ami számos hasznos eszközt tartalmaz, nem csak egyszerűbb munka folyamtokhoz.

Az Express Zip File Compression Software a fájlok kicsomagolásához, a létrehozásukhoz választható ahol a privát tartalmakat titkosíthatjuk, ahhoz csak egy jelszó szükséges hogy ahhoz csak az tudjon hozzáférni akinek az engedélyezett.

Titkosítható tömörített mappák létrehozásához is futtatható az Express Zip File Compression Software

Saját tartalmak készítéséhez a szoftver felhasználói felületén található beépített fájlkezelőt lehet kiválasztani amivel nagyon egyszerűen betallózható a fájl, illetve itt lesz lehetőség a konvertáláshoz a tartalom kiválasztása ZIP, 7Z, TGZ, WIM, TAR, ARJ, LZH formátum választható ki, azokat tudja kezelni a program. Betallózott tömörített fájlok szerkesztésekor a benne található tartalmakat szerkeszthetjük, eltávolítható, illetve hozzáadhatóak azok a fájlok amik szükségesek az adott felhasználói tevékenységhez.

Több célú program mivel a szolgáltatási között megtalálható eszközök tartalmaznak író funkciót amit be lehet szerezni hozzá így a fájlok lemezre írása is lehetséges ha azt azzal a módszerrel akarjuk eltárolni. A Peazip, vagy a Bandizip használható még fájlok tömörítésére, illetve kicsomagolásukra.

Rendszeresen tömörített, illetve kicsomagolt fájlok kezelésére használható program ami egy fájlkezelővel, illetve titkosítási módszerrel teszi profibbá a számítógépen való tartalmak kezelését. Dekódolni is tudja a fájlokat rengeteg formátumra, hogy minél több területen tökéles eredményt kapjunk.

Express Zip File Compression Software

Express Zip File Compression Software Összefoglaló:

 • fájlkezelő
 • tömörített fájlok készítéséhez
 • titkosító funkció
 • ZIP kezelőként konvertálás
 • Lemez író funkció
 • gyorsbillentyű parancsokkal is használható
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( SHAREWARE )
 • Hivatalos oldal: https://www.nchsoftware.com/zip/index.html
Express Zip File Compression Software letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Express Zip File Compression Software
Platform
Windows
Teljes ár
USD 9.99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinZip 27.0.152402022-08-24 WinZip 27.0.15240 (0)
  A WinZip egy profi fájltömörítő és kicsomagoló alkalmazás ami titkosítási lehetőségeket is tartogat használóinak. Tud még PDF-et […]
 • Easy 7-Zip 0.1.62016-10-11 Easy 7-Zip 0.1.6 (0)
  Az Easy 7-Zip egy könnyen használható tömörített tartalmak kicsomagolására alkalmas szoftver. Ez az alternatív fájlkezelő alkalmazás […]
 • Express Zip 2.40 Beta2015-09-03 Express Zip 2.40 Beta (0)
  Az Express Zip egy könnyed felhasználói felülettel rendelkező ZIP készítő/ tömörítő és kicsomagoló alkalmazás, ami rengeteg […]
 • 7-Zip 24.042024-04-05 7-Zip 24.04 (0)
  A 7-Zip egy könnyen és széleskörűen használható fájlkicsomagoló és tömörítő alkalmazás, ami rengeteg formátumot támogat. ZIP, RAR, […]
 • 7-Zip Portable 24.042024-04-05 7-Zip Portable 24.04 (0)
  A 7-Zip Portable a népszerű tömörítő fájlkezelő alkalmazás hordozható változata, ingyenes. Támogat jelszóvédelmet, fájldaraboló […]

Szólj hozzá