PKZIP 14.40

A PKZIP egy megbízható, nagy teljesítménnyel rendelkező igen gyors, profi fájlok kicsomagolására, illetve archívumok létrehozására használható szoftver. Rendelkezésre áll szöveges fájlokhoz (dokumentum), titkosított tartalmakhoz, nagyobb méretű állományok létrehozásához. A felhasználói felületét több módszerrel is meg lehet változtatni, paneles elrendezéssel használható a beépített fájlkezelő kiegészítője. ZIP tartalmakhoz fontos Windows kiegészítő.

Egy dizájnos, könnyen használható tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve a meglévő tartalmaid tömörítésére képes megoldás amivel akár jelszóval lehet titkosítani a bizalmasabb fájlokat. A PKZIP a kibontás sebességének a módosítására is saját beállítással rendelkezik.

A PKZIP letöltése után a szoftvert installálni, majd futtatni kell. A felhasználói felületén azonnal észre vehető a beépített fájlkezelő funkció ami a tartalmak kezelésében lehet szükséges. A PKZIP ezen képességeit a fájlok kicsomagolása, illetve ZIP archívumok létrehozásakor lehet felhasználni.

A beépített fájlkezelője képes több módszerrel kilistázni az összes tartalmat akárcsak a Winrarnál, ikon, egyszerű listázás, méret, illetve elrendezés szerinti manuális konfigurációk alapján.

Néhány fájl formátum esetén képes teljesen automatikusan hozzárendelni magát a tartalmak kezeléséhez, illetve maga a szoftver a helyi menüből is elérhető ahol létrehozható az említett fájl formátum. Nem probléma a privát jellegű fájlok kibontása tömörítése mivel azt titkosítani lehet, jelszót hozhatunk létre, ezzel lehetetlenné tehető a nem jogosult tartalmi elérés, mintha a PowerArchiver nevű programot futtatnád.

A beállításoknál kiválasztható a sebesség, ezzel a tömörítés teljesítménye definiálható a PC konfigurációjához. Ez talán nem annyira fontos, néhány kipróbálónak lehet hasznára. Manuálisan választható ki ha védett, titkosított dokumentum fájlokat szeretnénk tömöríteni, ezt formátum szerint határozhatod meg. A PKZIP Magyar nyelvi támogatást nem tartalmaz, egyszerűen használható, néhány perc alatt konfigurálható, majd futtatható. A Windows helyi menü szolgáltatásából több plusz funkció is kipróbálható.

A PKZIP normál, illetve titkosított fájlokhoz is ideális tömörítési, illetve kicsomagolási feladatokhoz. Fájlkezelőt is tartalmaz, a helyi menüből is elérhető ahol a kezelendő fájlra kell csak kattintani. ZIP fájlokhoz az összes funkciót rendelkezésre bocsájtja. Csak Angol nyelven áll rendelkezésre jelenleg.

PKZIP

PKZIP Összefoglaló:

 • fájlkezelő
 • fájlok kicsomagolása, tömörítése
 • titkosított tartalmakhoz
 • helyi menü integráció
 • a felhasználói felület választható konfigurálása
 • dokumentum fájlokhoz titkosításhoz
 • beállítható a tömörítés sebessége
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( TRIAL )
 • Hivatalos oldal: https://www.pkware.com/pkzip

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PKZIP
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PeaZip Portable 8.0.02021-06-10 PeaZip Portable 8.0.0 (0)
  A PeaZip Portable egy profi, ingyenes és Magyar nyelven is használható program ami számos fájlkezelési területen felhasználható. Ez a […]
 • Bandizip 7.16.397892021-04-05 Bandizip 7.16.39789 (0)
  A Bandizip egy remek, könnyen munkára fogható fájlkicsomagoló alkalmazás ami Magyar nyelven is használható, kis erőforrás igény […]
 • WinRAR 6.01 Beta2021-03-05 WinRAR 6.01 Beta (0)
  A WinRAR az egyik legnépszerűbb fájlkicsomagoló alkalmazás ami elérhető, számos különleges funkciót tartalmaz, képes javítani a […]
 • AZip 2.3.82020-07-01 AZip 2.3.8 (0)
  Az AZip egy kis méretű, telepítést nem igénylő tömörített fájlok kezelésére alkalmas program, amivel néhány lépésben tudsz létrehozni […]
 • WinZip 24.02019-09-10 WinZip 24.0 (0)
  A WinZip egy profi fájltömörítő és kicsomagoló alkalmazás ami titkosítási lehetőségeket is tartogat használóinak. Tud még PDF-et […]