Helyi menü integrációt, ZIP titkosítást is kínál a PKZIP a kipróbálóknak

Magáról a szoftver felhasználói felületéről, a beépített fájlkezelőjéből, illetve a helyi menüből is el lehet érni azokat a funkciókat amik fájlok tömörítéséhez, az azok kicsomagolásához kell. Dokumentum fájlokat titkosítani lehet ha privát jellegű feladatra szánod. A szoftver nem más mint a PKZIP.

Némileg a PC teljesítményére is kellő figyelmet szentel a PKZIP fájlkezelője amivel egy korszerű archiváló alkalmazást lehet kipróbálni. A felhasználói felületen egy beépített fájlkezelőt lehet igénybe venni a tartalmak betallózásához. Egyszerre több fájlt is kezelhetünk egy adott időben, tömörítéskor az titkosítható, illetve a fejlesztői ígéretek alapján akár 95%-os tömörítési arány is elérhető amivel komolyabb teljesítmény javulás, illetve hely megtakarítás a végeredmény. Remek eszköz olyan területekre ahol a fájlok terjedelme fontos, illetve limitált a tárhely kapacitása. Ezeket az előnyöket megfelelő teljesítmény mellett lehet igénybe venni. Profil szerint választhatod ki a tömörítés mértékét, módszerét, itt szerencsére rengeteg lehetőség között lehet kiválasztani azt ami az adott munkafolyamathoz szükséges.

A titkosított fájlok létrehozása egy nagyon egyszerű feladat a szoftverrel, egy beépített varázslófelületen keresztül lehet elvégezni, a név, mentés helye, illetve a kiválasztott jelszó meghatározása után elkészíti a ZIP tartalmat. A PKZIP megoldását itt találod.

PKZIP – fájlkicsomagoló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Helyi menü integrációt, ZIP titkosítást is kínál a PKZIP a kipróbálóknak
Szerző
Leírás
Prémium megoldásként használható fájlkicsomagoló alkalmazás. PKZIP...

Kapcsolódó szoftverek