Tartalmak kicsomagolása, illetve az azok létrehozására választható a SimpleZIP

A szoftver egy ingyenesen kipróbálható fájlkezelő szoftver amivel tömörített fájlokat lehet létrehozni, a Windows rendszerre tervezett App kiegészítővel elkészített mappákkal szükséges feladatokhoz lényeges szolgáltatásokat lehet használnunk. A SimpleZIP MD5 Hash ellenőrzőt is tartalmaz.

A fájlkezelő program egy több feladathoz definiált eszközként használható fájlkicsomagoló szoftver ami Windows App kiegészítőként lehet beszerezni, illetve a telepítés után futtatni. A fájlkicsomagoláshoz, illetve tömörítéshez elérhető alkalmazás egy profi, áttekinthető felhasználói felülettel használható, ahol minden azon archívum fájlformátum megnyitható vagy létrehozható amiket minden azon haladóbb ismerettel rendelkező felhasználó a böngészéskor letölthet, az azok megnyitásukhoz egy modern alkalmazás.

BZIP, TAR, LZIP, RAR, RAR4 formátumokhoz is használható

A program felhasználói felületén egy lényeges funkciót is ki lehet választanunk amivel a létrehozott, illetve az előzőleg letöltött tömörített fájlok MD5 Hash értékeit lehet létrehozni amit össze lehet hasonlítani azzal az értékkel ami a módosulatlan tartalommal összesítve ugyan az.

A fájlkezelő szoftver a SimpleZIP innen szerezhető be. Szabadon használható eszköz amit Windows App kiegészítőként kell letöltenünk, telepíteni, illetve a tartalmak kezelését elvégezni.

SimpleZIP – fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tartalmak kicsomagolása, illetve az azok létrehozására választható a SimpleZIP
Szerző
Leírás
MD5 Hash generátor kiegészítőt is biztosít ez a korlátlan funkciókkal tervezett fájlkezelő megoldás a SimpleZIP.

Kapcsolódó szoftverek