Tömörítő

SimpleZIP 3.7.0

A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App megoldásként szerezhető be. A Free alkalmazás ZIP, GZIP, BZIP, TAR, LZIP, RAR, RAR4 fájlformátumban található tömörített fájlokhoz használható. A jelenleg elvárható felülettel áll rendelkezésre. MD5 Hash generáló funkcióval is rendelkezik.

A szoftver egy szinte csak a legszükségesebb szolgáltatásokkal tervezett fájlkezelő megoldás amivel tömörített fájlokat lehet kicsomagolni, illetve azokat létrehozni több olyan fájlformátumban amit nem csak a SimpleZIP tud később fájlmódosítási feladatoknál használni funkciókat hanem azok az alkalmazások is meg tudják azt nyitni amik ma ismertebb kiegészítők.

A SimpleZIP letöltése, illetve a telepítése Windows App alkalmazásként biztosított ahol csak néhány egyszerűbb munkafolyamat szükséges hogy a fájlkezelő szoftver integrált funkcióit fel lehessen használni. A fájlkezelő alkalmazás rengeteg olyan funkció nem választható ki amiket egy normál PC futtató számára csak ritkán kellenek.

MD5 Hash értékek létrehozását is támogatja a SimpleZIP

A szoftver ZIP, GZIP, BZIP, TAR, LZIP, RAR, RAR4 tömörített fájlformátumokat támogat ahol a archívum tartalma a kipróbáló igényi alapján lehet alakítani.

A SimpleZIP fájlkezelője tömörített fájlok megnyitásához nem szükséges hogy konfiguráljuk, a fontosabb funkciók választhatóak ki amivel a szoftver használata lesz sokkal optimalizáltabb.

Az archívum mappák készítésekor, az azok barátokkal, illetve meghatározott felhasználókkal való megosztásakor a fájlok mozgatásakor, illetve bármely alternatív okból létrejött tartalmi hibáit lehet megtalálnunk a program MD5 Hash generáló eszközzel. Azonnal létre lehet hozni egy egyedi szám variációt amivel a tartalmak kezelése esetén keletkezett hibák a tömörített mappa szükséges tárolóhelyre való mozgatása előtt észre is lehet vennünk.

Sokkal hatékonyabb fájlkezelő program a PeaZip, illetve a WinRAR megoldása ami azok számára lehet optimális ha fájl munkafeladatoknál azokat szerkeszteni, illetve különleges tárolási eljárással szeretnénk azt kezelni.

A SimpleZIP egy ingyenes fájlkezelő program amivel tömörített mappák hozhatóak létre, illetve a tömörítési feladat futtatásakor MD5 Hash ellenőrző eszközzel a fájlszerkesztési hibák ellenőrizhetőek.

SimpleZIP

SimpleZIP Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • tömörített mappák létrehozásához
 • egyszerű használat
 • Windows App
 • MD5 Hash ellenőrző
 • egyszerűen kezelhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/turbolocust/SimpleZIP
SimpleZIP letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SimpleZIP
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • NanaZip 2.0.450.02022-11-25 NanaZip 2.0.450.0 (0)
  A NanaZip egy nyílt forráskóddal elérhető tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához használható rengeteg […]
 • RAR To ZIP Converter 1.02021-07-10 RAR To ZIP Converter 1.0 (0)
  A RAR To ZIP Converter egy Windows 10 rendszerre kifejlesztett tömörített mappában található tartalmak kicsomagolására, illetve a […]
 • ALZip 8.512021-05-24 ALZip 8.51 (0)
  Az ALZip egy modern fájlkezelő program amivel tömörített fájlokat lehet létrehozni, illetve kicsomagolni. A Free alkalmazással számos […]
 • Metro Commander 1.3.84.02020-04-26 Metro Commander 1.3.84.0 (0)
  A Metro Commander egy Windows Apps formájában beszerezhető teljesen ingyenes fájlkezelő szoftver szinte bármilyen feladatra. A gép […]
 • Rar Zip Extractor Pro 1.92.61.02020-01-20 Rar Zip Extractor Pro 1.92.61.0 (0)
  Rar Zip Extractor Pro egy korszerű, ingyenes fájl kicsomagoló szoftver tömörített fájlokhoz amivel egyszerre több archívum is […]

Szólj hozzá