Spotify 1.1.39

A Spotify egy igen népszerű multimédiás kliens program amivel lehetőséged van zenéket keresni, megosztani, Online rádiócsatornákat elérni. Támogatja a lejátszólisták összeállításának a lehetőségét. A szoftver a PC-n tárolt zenei anyagok lejátszását is támogatja. Egy beépített keresőt is tartalmaz. Magyar nyelvű. Free alkalmazás.

Itt egy igazán népszerű multimédiás program ( Spotify ) amivel nem csak a számítógépeden tárolt zenei tartalmakat tudod megnyitni, lejátszani, hanem akár online szolgáltatás formájában is végrehajtható a tartalmak kezelésének a lehetősége. Zenekereső funkciót is tartalmaz.

A Spotify letöltése és a telepítése után szükség lehet egy regisztrációra, de ha ezt nem szeretnéd megtenni, abban az esetben Facebook fiókkal is be lehet lépni. Ha mobilodon szeretnéd használni, a Spotify Androidra is beszerezhető.

A szoftver rengeteg hasznos funkciót biztosít, így nem csoda, hogy hatalmas felhasználói táborral rendelkezik. A Spotify segítségével a kedvenc zenei tartalmaid megosztására is lehetőséged nyílik. A program tartalmaz egy hatalmas adatbázisra támaszkodó kereső szolgáltatást, amivel szinte bármilyen műfaj szerint lehet kereséseket kezdeményezni. Szükség esetén Online rádiócsatornákat is el tudsz vele érni, új adókat adhatsz meg. Itt szintén kategorizált formában kezelheted azokat.

A Spotify támogatja, hogy lejátszólistákat állíts össze a számodra favorizált zenei fájlokról, így sokkal kényelmesebben használható. Az összeállítást szabadon lehet rendszerezni a lejátszáshoz.

Rengeteg testre szabási opciót biztosít, használhatsz Proxy-kat, megadható az átmeneti gyorsítótár mappájának az elérési útvonala, az indítási ablakok jellemzői, illetve a lejátszási tulajdonságok.

A Spotify alternatívájaként választhatod még a MusicWire illetve a Freemake Music Box megoldását, amik szintén zenekereső funkcióval vannak ellátva. Biztosítván minden olyan lehetőséget amire csak szüksége lehet egy átlagfelhasználónak.

A Spotify egy igen népszerű zenelejátszó, megosztó, kereső program, amivel nem csak a helyi gépen lehet tartalmakat megnyitni, hanem akár Online szolgáltatásokat is biztosít. Rádióadókat is el lehet vele érni. Vele lejátszólistákat is összeállíthatsz a kényelmesebb használat érdekében. Androidra is elérhető. Magyar nyelvű.

Spotify

Spotify Összefoglaló:

 • Zenelejátszó alkalmazás
 • audió tartalmak kereséséhez
 • Online rádiócsatornák eléréséhez
 • Lejátszólisták támogatása
 • Zenemegosztó funkció
 • Online, Offline mód
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.spotify.com/hu/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Spotify
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AIMP 4.70.22242020-07-22 AIMP 4.70.2224 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • OooPlayer Portable 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer Portable 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer Portable egy installálás nélkül kipróbálható korszerű zenelejátszó szoftver. Több népszerűbb formátumot is támogat, […]
 • Clementine Music Player 1.3.12016-04-25 Clementine Music Player 1.3.1 (0)
  A Clementine Music Player egy igen tekintélyes tudás birtokában lévő zenelejátszó szoftver. Különlegessége, hogy szinte bármilyen […]
 • X-SMPlayer 14.9.0 [rev5]2016-01-14 X-SMPlayer 14.9.0 [rev5] (0)
  Az X-SMPlayer a népszerű videólejátszó alkalmazás alternatív változata, amit nem kell telepíteni. Amellett hogy Free alkalmazás, […]