Spotify 1.1.84.716

A Spotify egy igen népszerű multimédiás kliens program amivel lehetőséged van zenéket keresni, megosztani, Online rádiócsatornákat elérni. Támogatja a lejátszólisták összeállításának a lehetőségét. A szoftver a PC-n tárolt zenei anyagok lejátszását is támogatja. Egy beépített keresőt is tartalmaz. Magyar nyelvű. Free alkalmazás.

Itt egy igazán népszerű multimédiás program ( Spotify ) amivel nem csak a számítógépeden tárolt zenei tartalmakat tudod megnyitni, lejátszani, hanem akár online szolgáltatás formájában is végrehajtható a tartalmak kezelésének a lehetősége. Zenekereső funkciót is tartalmaz.

A Spotify letöltése és a telepítése után szükség lehet egy regisztrációra, de ha ezt nem szeretnéd megtenni, abban az esetben Facebook fiókkal is be lehet lépni. Ha mobilodon szeretnéd használni, a Spotify Androidra is beszerezhető.

A szoftver rengeteg hasznos funkciót biztosít, így nem csoda, hogy hatalmas felhasználói táborral rendelkezik. A Spotify segítségével a kedvenc zenei tartalmaid megosztására is lehetőséged nyílik. A program tartalmaz egy hatalmas adatbázisra támaszkodó kereső szolgáltatást, amivel szinte bármilyen műfaj szerint lehet kereséseket kezdeményezni.

Multimédiás kliens munkafolyamatokhoz, zenék keresésére, lejátszására használható a Spotify

Szükség esetén Online rádiócsatornákat is el tudsz vele érni, új adókat adhatsz meg. Itt szintén kategorizált formában kezelheted azokat. A Spotify támogatja, hogy lejátszólistákat állíts össze a számodra favorizált zenei fájlokról, így sokkal kényelmesebben használható. Az összeállítást szabadon lehet rendszerezni a lejátszáshoz.

Rengeteg testre szabási opciót biztosít, használhatsz Proxy-kat, megadható az átmeneti gyorsítótár mappájának az elérési útvonala, az indítási ablakok jellemzői, illetve a lejátszási tulajdonságok. A multimédiás program a Spotify zene letöltőként egy remek program.

A Spotify alternatívájaként választhatod még a MusicWire illetve a Freemake Music Box megoldását, amik szintén zenekereső funkcióval vannak ellátva. Biztosítván minden olyan lehetőséget amire csak szüksége lehet egy átlagfelhasználónak.

A Spotify egy igen népszerű zenelejátszó, megosztó, kereső program, amivel nem csak a helyi gépen lehet tartalmakat megnyitni, hanem akár Online szolgáltatásokat is biztosít. Rádióadókat is el lehet vele érni. Vele lejátszólistákat is összeállíthatsz a kényelmesebb használat érdekében. Androidra is elérhető. Magyar nyelvű.

Spotify

Spotify Összefoglaló:

 • Zenelejátszó alkalmazás
 • audió tartalmak kereséséhez
 • Online rádiócsatornák eléréséhez
 • Lejátszólisták támogatása
 • Zenemegosztó funkció
 • Online, Offline mód
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.spotify.com/hu/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Spotify
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AIMP 5.0.2.23702022-04-12 AIMP 5.0.2.2370 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • MusicBee Portable 3.4.80332022-01-06 MusicBee Portable 3.4.8033 (0)
  A MusicBee Portable egy zenei fájlok számos előre integrált szolgáltatással futtatható lejátszásához, illetve az azok […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • OooPlayer Portable 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer Portable 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer Portable egy installálás nélkül kipróbálható korszerű zenelejátszó szoftver. Több népszerűbb formátumot is támogat, […]
 • Clementine Music Player 1.3.12016-04-25 Clementine Music Player 1.3.1 (0)
  A Clementine Music Player egy igen tekintélyes tudás birtokában lévő zenelejátszó szoftver. Különlegessége, hogy szinte bármilyen […]