Blog

Zenék letöltésére is használható a Spotify App

A multimédiás program egy több feladatra is használható kiegészítő Windows rendszerre amivel internet kapcsolattal rendelkező számítógépeken audió tartalmakat lehet lejátszani, illetve rengeteg minden kipróbáló számára kedvenc funkció kiválasztható. A Spotify zenék letöltésre, illetve lejátszólisták létrehozásához is használható.

A multimédiás szoftverrel egy alkalmazáson lehet minden azon funkciót kipróbálni mai a zenei fájlok lejátszáshoz, kereséshez, rendszerezéséhez szükséges. A szoftver Windows 10 rendszeren App kiegészítőként szerezhető be ahol a telepítése után egy kiváló integrált kiegészítőként futtatható.

A szoftver egy interneten megosztott zenei tárhelyhez csatlakoztatva támogatja, hogy rengeteg zenei tartalom között keressük meg azokat a audió tartalmakat, akár teljes album listákba kategorizált zenei fájlokat amiket alternatív megoldásként hallgattunk.

Audió tartalmak kereséshez, illetve az azok letöltéséhez

A Spotify egy modern felhasználói felülettel érhető el ahol egy felhasználóbarát zene kereső szolgáltatást használt a futtató, csak be kell írni az előadó nevét, illetve címet amit le szeretnél játszani.

A Spotify a zenék lejátszásánál a leállítás, szüneteltetés, ismételt lejátszás, lejátszólisták létrehozása, kedvenc műsorlisták készítéséhez is a szükséges funkciókhoz való elérést teszi lehetővé.

Az alkalmazás futtatói a kedvenc zenei tartalmakat Stream feladatként való kezelése, illetve a Offline internet kapcsolatként való akár mobil eszközökön lejátszásához hatékony. A Spotify innen szerezhető be.

spotify – zenelejátszó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Zenék letöltésére is használható a Spotify App
Szerző
Leírás
Zenei fájlok keresésére, illetve az azok lejátszásukhoz modern multimédiás kiegészítő a Spotify

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá