Blog

A magas DB értékű zenei tartalmak lejátszását is ki tudja hagyni a Vov Music Player

Egy korlátlan funkcionalitással futtatható zenelejátszó program ami akár a zenei tartalmak nevét is fel tudja olvasni. Az Audió fájlok hangszín tulajdonságait is módosítani tudjuk, effektezhetjük. A Vov Music Player egyik különleges funkciója, hogy a magas DB értékkel elérhető, lejátszási listán található zenei tartalmakat automatikusan figyelmen kívül tudja hagyni, nem játssza le. OGG, S3M, WEBM, MIDI, M4A, AAC, FLAC, WAV, WV, OPUS, WMA, MOD, MP3, MP2, MP1, zenei fájlkiterjesztések minimális erőforrással történő lejátszásához remek.

A szoftver funkcionálisan megegyezik a hasonló zenelejátszó programokkal, különleges funkciókat is tartalmaz. Nem játssza le a magasabb DB értékű zenei tartalmakat, ki tudja hagyni, fel tudja a zenei tartalmak nevét olvasni. A Vov Music Player egy modern indítófelülettel futtatható, az indítása után a Windows tálcájáról tudjuk megnyitni az akár lejátszási listaként elérhető zenei tartalmakat. DSP effekteket is hozzáadhatunk tartalmainkhoz, illetve a hangszín tulajdonságokat is szerkeszteni tudjuk.

Modern funkciók aspektusaival áraszt el médiafájlok lejátszásakor

Ha a zenei fájlok túl halkan szólnak, növelni tudja az azok hangerejét. Ha az Audió tartalom túl magas hangerővel szólal meg, mód van a hangerő csökkentésére. A zenei tartalmaink befejezési időpontjától tudjuk a fájlok lejátszását folytatni, a zenei tartalmaink neve is felolvasható. A szoftver konfigurációjánál ki tudjuk jelölni a zenei tartalmak lejátszása előtt, hogy milyen hangcsomaggal szeretnénk a zenei tartalmaink fájlneveit felolvasni.

Egy akár korlátlanul testre szabható ingyenes zenelejátszó program amivel akár módosítani tudjuk a hangszín jellemzőket, a zenei tartalmakat akár véletlenszerű sorrendben is le tudjuk játszani. A zavarba ejtően rengeteg funkcióval elérhető zenelejátszó program a Vov Music Player innen szerezhető be.

Vov Music Player – Zenelejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A magas DB értékű zenei tartalmak lejátszását is ki tudja hagyni a Vov Music Player
Szerző
Leírás
A Vov Music Player a magas DB értékű tartalmak lejátszását is ki tudja hagyni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá