Ez a médialejátszó a VUPlayer OGG, Vorbis, FLAC, WV, APE, WMA Kodekehez is felhasználható

A zene lejátszó szoftver OGG, Vorbis, FLAC, WV, APE, WMA Audió formátumokhoz használható fel mint alapértelmezett médiacenter, ha kipróbálnád még néhány plusz funkciót is használhatsz. A VUPlayer ID3 Tag kezelőt, Stream feladatokat, lejátszólistákat, gyorsbillentyűs vezérlési lehetőséget is biztosít a kipróbálóknak.

Modern eszközökkel rendelkező médialejátszó program zenei fájlok számára a VUPlayer, amit a gép merevlemezén található zenei tartalmak megnyitására, illetve Online média fájlokhoz kínál teljes körű támogatást.

Igényhez igazított zenei élmény érhető el a zenelejátszó szoftver beépített grafikus Equalizer funkciójával, amivel némi minőségbéli hangzás javulás érhető el. Egyetlen tartalomhoz, vagy akár teljes mappák tartalmához felhasználható, egy lejátszólista is összeállítható azokból. A kodek formátumok között a legnépszerűbbek állnak rendelkezésre, így csak azoknak ajánlott médialejátszó akik pont ezeket a formátumokat kezelik. Ilyen az MP3, OGG, Vorbis, FLAC, WV, APE, WMA formátumok. Egyszerűbben tárolhatóak el, illetve kezelhetőek ha azokhoz ID3 Tag jellemzőket rendelünk. Nem maradt ki belőle, így azok korszerűbb rendszerezése végezhető el a lehető legegyszerűbben. A VUPlayer legújabb kiadása innen szerezhető be. Csak Angol nyelven futtatható.

VUPlayer – Ingyenes zene lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ez a médialejátszó a VUPlayer OGG, Vorbis, FLAC, WV, APE, WMA Kodekehez is felhasználható
Szerző
Leírás
VUPlayer - Ingyenes, kiváló funkció támogatással rendelkező zene lejátszó program

Kapcsolódó szoftverek