Blog

Az alábbi zene kereső a Deezer Music médialejátszót is tartalmaz

Ígéretes alkalmazás amivel zenei tartalmakat és videókat lehet keresni, illetve lejátszani. A programmal le tudod azokat a gépre menteni, a Deezer Music a tartalmak rendszerezésére is használható. Tartalmaz egy multimédiás fájlok kereséséhez használható keresőt amivel sokkal egyszerűbben találhatjuk meg a nekünk fontosabb zenéket, videókat.

Egy igen modern, illetve kényelmes megoldást biztosít azok számára akik speciális elvárások szerint szeretnének videókat, illetve zenéket keresni, illetve azokkal aszerint a feladatokat elvégezni. A multimédiás fájl lejátszása, illetve az offline módban való elérése is a legtökéletesebb felhasználói élmény szerint érhetjük el.

Zenei tartalmak rendszerezéséhez

A Deezer Music a multimédiás fájlok rendszerezett elérésén kívül egy beépített keresővel képes sokkal egyszerűbbé tenni a kedvenc tartalmak hatékonyabb felkutatását. Rengeteg videó, illetve zenei fájl áll rendelkezésre.

A szoftver kinézetben egy igazán dizájnos tervezés ahol a kezelhetőség, illetve a felhasználóbarát megoldás áll rendelkezésre azoknak akik szórakozáshoz a számítógépüket használják, multimédiás fájlok lejátszásához, illetve az azok letöltéséhez lehet használni, plusz előny, hogy egy programmal lehet hatékonyan elvégezni az említett feladatokat. Az ingyenesen kipróbálható Deezer Music innen szerezhető be.

Deezer Music – zene keresőz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Az alábbi zene kereső a Deezer Music médialejátszót is tartalmaz
Szerző
Leírás
Remek, több célra is használható zene kezelő szoftver, tartalmak kereséséhez és az azok letöltéséhez. Nem más mint a Deezer Music

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá