Zenemegosztó program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Zenemegosztó

 • A Spotify egy igen népszerű multimédiás kliens program amivel lehetőséged van zenéket keresni, megosztani, Online rádiócsatornákat elérni. Támogatja a lejátszólisták összeállításának a lehetőségét. A szoftver a PC-n tárolt zenei anyagok lejátszását is támogatja. Egy beépített keresőt is tartalmaz. Magyar nyelvű. Free alkalmazás.

  Spotify 1.0.64.399

  A Spotify egy igen népszerű multimédiás kliens program amivel lehetőséged van zenéket keresni, megosztani, Online rádiócsatornákat elérni. Támogatja a lejátszólisták összeállításának a lehetőségét. A szoftver a PC-n tárolt zenei anyagok lejátszását is támogatja. Egy beépített keresőt is tartalmaz. Magyar nyelvű. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Az iTunes Magyar nyelvi támogatással rendelkező igen népszerű multimédiás lejátszó szoftver ami elsősorban audió állományok megnyitására szakosodott, természetesen megfelelő körülmények között a Videók lejátszása is megoldott az esetében.

  iTunes 11.4.0.18

  Az iTunes Magyar nyelvi támogatással rendelkező igen népszerű multimédiás lejátszó szoftver ami elsősorban audió állományok megnyitására szakosodott, természetesen megfelelő körülmények között a Videók lejátszása is megoldott az esetében.

  olvasd tovább...