Képlopók

PicPick 7.2.8

 A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk benne képszerkesztőt, megosztó kiegészítőt, illetve rengeteg olyan speciális beállítást ami kellhet.  Többek között támogatja a JPG és PNG formátumokat a Free alkalmazás. Hatékony Screenshot készítő segédlet ami videó felvevő funkcióval futtatható. Magyar nyelven használható. Remek eszköz képernyőmentésekhez. Az ingyenes program képszerkesztője rajzoló funkciót is kínál.

Általános számítógép használat során legyen szó munkáról, vagy kikapcsolódásról kétségtelen hogy egyszer szükségessé válhat hogy megörökítsük az asztalunkon zajló eseményeket. Erre szolgál az alábbi szoftver a PicPick.

 kell ez nekünk?

Képlopási műveletek végrehajtására bizony rengeteg szoftver szerezhető be, ezek között a legprofibbak mind fizetősök, ez az alkalmazás viszont ingyenesen biztosítja a számunkra azokat az előnyös és alapvető lehetőségeket amikre általánosságban szükségünk lehet. Az egyszerű kezelőfelület mögött bizony hatalmas tudás rejtőzik, és mind ez ingyenesen és Magyar nyelven. Esetében szabadon választhatjuk meg hogy mely területről szeretnénk végrehajtani a képernyőmentést. A fényképek készítését alapvetően két módon kezdeményezhetjük. A PicPick használatáról bővebben itt olvashatsz.

 PicPick vezérlése billentyűkombinációkkal

PicPick telepítése után automatikusan integrálódik a Print Screen gombhoz, természetesen a billentyűs vezérlés lehetősége itt koránt sem merült ki hisz kezelőpultján igen mélyrehatóan megadható a számára hogy miről és hogyan készítsen lopásokat. Egyedi billentyűkombinációs szabályokat is támogat.

Támogatott képlopási módok:

Többé kevésbé lehetőség van az egész asztali tevékenységünk megörökítésére, továbbá kiválasztható az is hogy az éppen aktív munkaablak vagy akár egy előre kijelölt terület archiválódjon amivel tovább tudunk dolgozni. A PicPick hordozható kiadása innen érhető el. Második legnagyobb erősségére, funkciójára még csak most fogunk rátérni, ha már képekkel dolgozunk bizony azok szerkesztésére manipulációjára is szükség lehet, amihez kell egy grafikai program.

A PicPick egy Videó felvevő funkciót is biztosít amivel MP4, GIF formátumban tárolhatóak el a fájlok. A tárcáról helyi menüből egy kellő objektumról, illetve a teljes képernyőről tudjuk elkészíteni, a videók bitráta illetve mintavételezési frekvenciáját konfigurálhatjuk.

A PicPick esetében ez teljesen fölösleges, hisz már alapvetően benne is felfedezhetünk efféle segédet, általános képszerkesztési mozzanatokat hajthatunk végre, vagyis átméretezhetjük, feliratozhatjuk, kivághatjuk, rajzolhatunk rá szabad kézzel és a mentés előtt mi dönthetjük el annak kimeneti formátumát, sőt pixelezhető egy adott terület is. A PicPick-el Effektezhetőek a fotók. Az elkészült végeredményt azonnal meg is oszthatjuk. A PicPick ezt mind ingyen szolgáltatja a számunkra ha otthoni felhasználási célokkal futtatjuk. Magáról az alkalmazásról több alkalommal is cikkeztünk ami itt érhető el.

A PicPick egy minden igényt kielégítő, széleskörű képlopó alkalmazás ami számos fontos funkciót biztosít ami ezen a területen fontosnak tekinthető. Biztosít beépített képszerkesztőt, vízjelezőt a vele elkészített screenshotok azonnal meg is oszthatóak. Rengeteg konfigurációs lehetőséget rejtettek el a felhasználói felületén. 

PicPick képgaléria:

PicPick

PicPick Összefoglaló:

 • képlopások kivitelezése
 • beépített azonnali szerkesztési lehetőségek
 • több megosztási mód, akár FTP-n keresztül
 • billentyűparancsok támogatása
 • vízjelezés
 • automatikus mentés és elnevezés
 • remek, átlátható felület
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://picpick.app/en/
PicPick letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PicPick
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Lightscreen Portable 2.32016-12-26 Lightscreen Portable 2.3 (0)
  A Lightscreen Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Lightscreen 2.42016-12-25 Lightscreen 2.4 (0)
  A Lightscreen egy egyszerűen kezelhető képlopások készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás, JPG, PNG, BMP formátumban […]
 • Snipaste 2.9.22024-07-03 Snipaste 2.9.2 (0)
  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell […]
 • jAlbum 352024-06-27 jAlbum 35 (0)
  A jAlbum nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy online fotóalbumokat hozzunk létre a számítógépünkön tárolt fotók, illetve videók […]
 • IceCream Screen Recorder 7.412024-05-07 IceCream Screen Recorder 7.41 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]

Szólj hozzá