Képek pixelesítéséhez is használhatjuk ezt a képszerkesztőt

Ha kép pixelesítő programot kerestél, esetleg egyéb képkezelési feladatokat is el szoktál végezni a PicPick nevű alkalmazás hasznos tud lenni mivel több mint egy egyszerű képkezelő program. A szoftverrel képernyőmentéseket készíthetsz, azt szerkesztheted, majd megoszthatod.

Képek szerkesztésére hatalmas eszköz kínálattal rendelkezik ahol rajzolhatunk, effektezhetünk, illetve egyéb speciális eszközöket is ki lehet választani ahol egy profil szerint létrehozott beállítás szerint lehet a szükséges módosítást elvégezni, Ilyen a képek pixelesítése.

A fotók adott részletének a pixelesítéséhez csekély időre van szükség, ahol a fotó betallózása, esetleg a létrehozása után azon ki kell jelölni azt a rész amit szerkeszteni kell, tehát képkocka effektet akarunk azon elhelyezni szerkesztéskor.

A PicPick ezen területhez tartozó beállításainál egy csúszkával lehet annak a mértékét kiválasztani, ha az aszerint történt ahogy mi akartuk abban az esetben már csak el kell menteni a képet. A fotó eltárolása előre beállított tulajdonságok, illetve manuálisan is lehetséges.

A képkezelő a PicPick fotók forgatására, átméretezésére, konvertálásra, illetve az azok mások által való megtekintéséhéhez a megosztásukhoz is használható. A Magyar nyelvű szoftver teljesen ingyen áll rendelkezésre.

Képek módosításakor ha azon pixelesítés effektust szeretnénk készíteni a PicPick nevű alkalmazás szerkesztőjét is kiválaszthatjuk ehhez.

PicPick – Fotók pixelesítéséhez használható alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képek pixelesítéséhez is használhatjuk ezt a képszerkesztőt
Szerző
Leírás
A PicPick profi megoldás képek szerkesztéséhez ahol több speciális eszköz is felfedezhető.

Kapcsolódó szoftverek