Ingyenes képszerkesztő, könnyen használható Tools fotók átméretezéséhez – Moo0 Image Resizer

Egy remek megtervezésű képszerkesztő alkalmazás a Moo0 Image Resizer, amit fotók egyszerű átméretezésére lehet felhasználni. A szoftvert akár profil szerint lehet konfigurálni, egyszerre több multimédiás fájlt is ki lehet választani, ezzel rengeteg idő nyerhető. A szokásos formátum támogatással rendelkezik.

A néhány kattintásos telepítés után a programot csak el kell indítani, majd be lehet azokat a fotókat tallózni amiket szerkesztenél, ezt akár a felületére is lehet húzni. A Moo0 Image Resizer csak képek átméretezéséhez használható fel ahol a szükséges beállításokat 2 módszerrel lehet meghatározni. Ilyen a képpont szerinti konfigurálás, illetve a profilos beállítások használata ahol csak néhány fontosabb konfigurációt kell áttekinteni, hogy megkapjuk a megfelelő minőséggel rendelkező már átméretezett képet. Az alternatíváival ellentétben nem tartalmaz annyi speciális testre szabási módot, cserébe egy kifejezetten egyszerű megoldással lehet végeredményt kapni a Magyar nyelvű, ingyenes képszerkesztővel. A Moo0 Image Resizer itt található, ha ki szeretnéd próbálni. Semmilyen korlátozást nem tartalmaz. A legjobb megoldás ha JPG, BMP, GIF, PNG fájlformátumokkal dolgozol, fontos a hatékony végeredmény.

Moo0 Image Resizer – képátméretező program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes képszerkesztő, könnyen használható Tools fotók átméretezéséhez - Moo0 Image Resizer
Szerző
Leírás
Ingyenes képszerkesztő, profi eszközkészlettel rendelkező átméretezési lehetőségekkel - Moo0 Image Resizer

Kapcsolódó szoftverek