Tuningold meg a fotóidat egyszerűen: iRedSoft Image Resizer

Egy professzionális képfeldolgozási eszköz az iRedSoft Image Resizer amivel a képszerkesztéskor azokat át tudod méretezni. A szoftver használata igen egyszerű, rengeteg formátumot támogat mint módosítandó tartalom. Kötegelt feladat támogatással. JPG, PNG, GIF, TIFF formátumokhoz.

Windows rendszeren a fotók átméretezése egyáltalán nem probléma, mivel megfelelő kiegészítővel rendelkezik az operációs rendszer. Ez már nem mondható el ha egyszerre több fotót kell szerkeszteni, mivel az már sokkal macerásabb. Ha egy könnyen használható képkezelő programot szeretnél, mindenképp megéri kipróbálni. Képnézegető funkcióval.

Az iRedSoft Image Resizer telepítésekor lehetőség van, hogy ikont létrehozzon az asztalon, ezzel a funkciójával azonnal indítható ha képeket szeretnél módosítani. A használata során egyszerre több képet is tud szerkeszteni, ha csak egyetlen fotót szeretnél átméretezni ez sem probléma csak a megfelelő funkciót kell kiválasztani. Kötegelt feladatnál teljes mappákat lehet betallózni, így komplikáció mentesen fogható munkára. Mint bármely népszerűbb, nagyobb tudással rendelkező képszerkesztő szoftver, ez is tartalmaz egy képnézegető funkciót, amivel a betallózott fájlokat lehet megtekinteni a módosítás előtt. Alapvető információkat is meg tud azokról jeleníteni, ilyen az eredeti méret. Az összes ma népszerűnek tekinthető formátumot támogatja átméretezéskor, JPG, PNG, GIF, TIFF csak ezeket lehet kiválasztani. A beállításait el tudod menteni, a fotót lehet még tükrözni, illetve forgatni ha pozicionálás szempontjából hagy maga után kívánni valót. A kívánt konfigurációt a szoftver eszköztárán belül lehet kiválasztani ahol néhány speciális effekt is meghatározható, itt méretezhető, illetve némi restaurálási mozzanatok is kiválaszthatóak.

Fotók egyszerű átméretezésére használhatod ezt vagy a ezt nevű alkalmazást. Az iRedSoft Image Resizer innen szerezhető be.

iRedSoft Image Resizer – Képszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tuningold meg a fotóidat egyszerűen: iRedSoft Image Resizer
Szerző
Leírás
Prémium képszerkesztő szoftver: iRedSoft Image Resizer

Kapcsolódó szoftverek