iRedSoft Image Resizer 5.61

Az iRedSoft Image Resizer nevű képkezelő alkalmazás segítségével a lehető legkevesebb energiaráfordítással tudod a számítógépeden tárolt fotókat átméretezni. Képszerkesztés esetén néhány extra opcióhoz is hozzá lehet férni, ilyen az effektek használatának a lehetősége, vagy akár a feliratozás. JPG, BMP, GIF formátumokat támogat.

Egyszerű, hatékony, rugalmas lehetőségeket biztosító képkezelő alkalmazás az iRedSoft Image Resizer, aminek a segítségével a lehető legrugalmasabban tudod a gépeden tárolt fotókat átméretezni, emellett néhány alapvető képszerkesztési funkciót is biztosít.

Az iRedSoft Image Resizer letöltése után a telepítés során lehetőség van, hogy külön parancsikont hozzunk létre az asztalon, ez a szoftver gyorsabb eléréséhez lehet szükséges. Az installálás végeztével, az első indítást követően egy egyszerű, jól megtervezett felhasználói felület válik elérhetővé, ahol a szerkesztésre szánt képet egyszerűen a felületére lehet húzni. A szoftver talán egyik leginkább említésre méltó negatív tulajdonsága, hogy túlságosan sok képformátumot nem támogat, kizárólag JPG, BMP, GIF, TIFF formátumokat kezel. Ami viszont előny, hogy opcionálisan kötegelt feladatokat is támogat, vagyis, egyszerre több fotót is rá lehet bízni egy munkafolyamaton belül.

A képek átméretezésén kívül feliratokat is el tudsz azokon helyezni, külön betűcsalád, színvilág is kiválaszthatóvá válik. Természetesen az elhelyezkedés is szabadon variálható.

Fotók feliratozására, illetve képek átméretezéséhez használható az iRedSoft Image Resizer

A tömeges képfeldolgozási feladatok esetén lehet még igen hasznos, hogy a korábban összeállított beállításokat el lehet menteni, így a legközelebbi futtatásakor már a konfigurálásával nem kell az időt vesztegetni, egy munkára kész képszerkesztő áll majd a rendelkezésedre.

Az iRedSoft Image Resizer egy alapvető képnézegetőt is tartalmaz, amivel a szerkesztés előtti állapot, illetve végeredmény tekinthető meg. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Freeware megfelelőjeként választhatod az IceCream Image Resizer, vagy az XnConvert nevű képszerkesztőt, ami szintén rengeteg funkcióval el van látva.

Az iRedSoft Image Resizer egy rugalmas, könnyen használható képszerkesztő, amivel fotókat tudsz átméretezni, feliratozni, vagy akár vele el tudod távolítani a vörös szem hatás effektust.

iRedSoft Image Resizer

iRedSoft Image Resizer Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • képek átméretezéséhez
 • feliratozás
 • alapvető képformátumok támogatása
 • kötegelt feladatok
 • egyszerű használat
 • színszedő
 • effektek támogatása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.batchimage.com/product/imageresizer/

letoltes32bit letoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
iRedSoft Image Resizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Light Image Resizer 6.0.9.02021-09-29 Light Image Resizer 6.0.9.0 (3)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]
 • Free Batch Photo Resizer 2.4.0.7492020-08-15 Free Batch Photo Resizer 2.4.0.749 (0)
  A Free Batch Photo Resizer egy nagyon egyszerűen használható képkezelő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver kötegelt […]
 • Paint.NET 4.32021-09-23 Paint.NET 4.3 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • Image Tuner 8.62021-09-22 Image Tuner 8.6 (0)
  Az Image Tuner egy remek ingyenesen használható Magyar nyelvi támogatást is kapott fotó editor alkalmazás ami konvertálási […]
 • Resizer Lite 2.1.0.02020-06-07 Resizer Lite 2.1.0.0 (0)
  A Resizer Lite egy végtelenségig leegyszerűsített képkezelő alkalmazás, ami a fotók átméretezésében tud segítséget nyújtani. […]