Free Batch Photo Resizer 2.4.0.749

A Free Batch Photo Resizer egy nagyon egyszerűen használható képkezelő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver kötegelt feladat támogatással is bír. BMP, JPG, PNG képformátumokat támogat. Free alkalmazásként próbálható ki.

Az alábbi képkezelő program azok számára lehet hasznos, akik a lehető legkevesebb energiaráfordítás mellett szeretnének fotókat átméretezni, esetleg nagyobb kollekcióval rendelkeznek, egy munkafolyamaton belül több fájlt is szerkeszteni szeretnének. A Free Batch Photo Resizer megoldása kifejezetten a kezdők számára kedvez.

A Free Batch Photo Resizer letöltése után egy szokásos lépéseket igénylő telepítési folyamattal tehető használható állapotba, amit követően egy minden felhasználó számára optimális nagyon egyszerű felhasználói felület biztosított. Ha nem szeretnéd telepíteni, a Free Batch Photo Resizer hordozható változatban is beszerezhető.

A Free Batch Photo Resizer csak néhány képformátumot támogat, de ezen a listán a ma leginkább elterjedt formátumok kivétel nélkül felfedezhetőek, többek között a BMP, JPG, illetve a PNG.

Az átméretezésre szánt képet a jobb felső menüpontnál lehet betallózni, ahol akár teljes mappák tartalmát is megadhatod a számára.

Ha fontos megadhatod, hogy a Free Batch Photo Resizer hová mentse el a végeredményt. Átméretezéskor pixel szerint, vagy százalékos formában konfigurálhatod a szükséges változókat. Szükség esetén megőrizhető az eredeti képméret arány. Szinte semmilyen beállítást nem igényel.

Képátméretezési feladatokra használhatod még a Batch TIFF Resizer vagy a Light Image Resizer nevű képszerkesztőt, az utóbbi egyéb képmanipulációs lehetőségeket is biztosít. Szintén nagyon egyszerű a használata.

A Free Batch Photo Resizer egy BMP, JPG, PNG képformátumok esetén használható képátméretező alkalmazás, amivel akár egyszerre több fotót is szerkesztés alá lehet vonni. Beszerezhető hordozható változatban is. Nagyon egyszerű a használata, sőt ingyenesen biztosítja azokat a funkciókat, amire eredetileg lett tervezve.

Free Batch Photo Resizer

Free Batch Photo Resizer összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Batch Photo Resizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Easy Photo Resize 2.3.0.5082017-11-29 Easy Photo Resize 2.3.0.508 (0)
  Az Easy Photo Resize nevű képszerkesztő programmal a lehető legegyszerűbben tudsz akár egyszerre több képet is átméretezni. A […]
 • Free Batch Photo Resizer Portable 2.4.0.7492017-10-24 Free Batch Photo Resizer Portable 2.4.0.749 (0)
  A Free Batch Photo Resizer Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő, ami képek átméretezése esetén lehet hasznos a […]
 • FastStone Photo Resizer 4.32019-06-16 FastStone Photo Resizer 4.3 (0)
  A FastStone Photo Resizer általános fotó manipulációs feladatok végrehajtására használható fel, átméretezni, konvertálni és […]
 • iRedSoft Image Resizer 5.222018-11-22 iRedSoft Image Resizer 5.22 (0)
  Az iRedSoft Image Resizer nevű képkezelő alkalmazás segítségével a lehető legkevesebb energiaráfordítással tudod a számítógépeden […]
 • SunlitGreen Photo Editor Portable 1.5.02016-12-04 SunlitGreen Photo Editor Portable 1.5.0 (0)
  A SunlitGreen Photo Editor Portable egy telepítés nélkül használható képkezelő program, amivel fotók szerkesztését tudod […]