Több képet is átméretezhetünk a Free Batch Photo Resizer képszerkesztővel

Kifejezetten egyszerűen lehet képeket átméretezni a Free Batch Photo Resizer képkezelővel amivel rendszeres képszerkesztési feladatok esetén érdemes kipróbálnunk. Az alkalmazással egyszerre több képet is módosíthatunk, csak néhány konfigurációt kell kiválasztani. PNG, BMP, JPEG képformátumokhoz támogatott.

Ha rendszeresen dolgozunk fotókkal, azoknál esetleg szükségessé válik a kép méretének a módosítása, az alábbi program hasznos lehet. A szoftver előnye, hogy egyszerre több képet lehet vele átméretezni igen gyorsan.

A Free Batch Photo Resizer egy lényeges funkciókat tartalmazó felhasználói felülettel rendelkezik ahol a szükséges képet, vagy képeket kell csak betallózni, egy fájl, vagy teljes mappák is támogatottak a képszerkesztésél.

Fotók átméretezése

A beállításoknál a szélesség, illetve a magasság határozható meg képpont szerint, vagy százalékos módszer alapján azt a végeredmény felhasználási helye határozza meg, így minden felhasználó számára hatékonyan áll rendelkezésre. A képszerkesztőt PNG, BMP, JPEG képformátumokhoz lehet kiválasztani kép átméretezéshez.

Az alkalmazás teljes mértékben ugyan azt a minőséget tudja létrehozni mint a kiinduláskor felhasznált fájl, annak csak a mérete módosul. A kép minősége csak akkor változatlan ha inkább csökkentjük azt, nagyobb esetén érzékelhető annak a csökkenése. A képkezelő szoftvert innen szerezhetjük be.

Free Batch Photo Resizer – képátméretező


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Több képet is átméretezhetünk a Free Batch Photo Resizer képszerkesztővel
Szerző
Leírás
Ingyenes képszerkesztő szoftver amit képek átméretezésére lehet felhasználni, egyszerre több tartalomhoz is hatékony, nem más mint a Free Batch Photo Resizer.

Kapcsolódó szoftverek