Format Factory – képek dekódolása egyszerűen, gyorsan

A Format Factory egy univerzális dekódoló szoftver, ami képek átalakítása esetén is megállja a helyét. Egyszerűen, gyorsan, pár lépésben tudod azokat átalakítani. Miért is ne próbálnád ki ezt a funkcióját is. Képek vízjelezéséhez is bevethető.

Általában ha képek dekódolásáról, konvertálásáról van szó mindenki egy olyan szoftvert keres, ami fotókhoz van optimalizálva, kifejezetten azokkal tud dolgozni. Sokan nem tudják, hogy a Format Factory többek között képekkel is tud dolgozni, így ha őt használod videóid konvertálására, akkor ne keress más programot fotókhoz sem.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Format Factory további szerkesztési lehetőségeket nem szolgáltat, így inkább azok számára lehet hasznos akik kizárólag erre koncentrálnak. Ami mellette szól, hogy vízjelezni viszont tud.

Rengeteg népszerű és kevésbé ismert formátumot meg tud nyitni, JPEG, PNG, ICO, BMP, GIF, TIF, PCX, TGA.

A munkafolyamat megnyitásához a következő módon kell eljárnod:

Nyisd meg a Format Factory nevű programot, majd keresd ki a kezelőfelületen a kép menüpontot, majd válaszd ki azt a formátumot amivel dolgozni akarsz.

Az új felugró menünél további beállításokhoz is hozzáférsz, a kimenetnél megadható a méret, ez alapértelmezés szerint nem változik. Itt további gyári profilokat adhatsz meg, vagy kézzel konfigurálhatsz méret opciókat.

Ha vízjelezni is szereznél, külön fájlt tallózhatsz be neki, aminek az elhelyezése is előre megadható.

Egyéb lehetőségként a fotó forgatható. A feladatlistához hozzáadva már csak az átalakítás parancs kiadása marad. A Format Factory a beállításoknál azt is lehetővé teszi, hogy manuálisan add meg neki, hogy hová mentse a végeredményt.

Tipp:

Ha egyszerűbben szeretnéd használni, hozzárendelhető a jobb egérgombos menühöz, ahol csak a médiára kell kattintani, majd a program nevére kattintva azonnal vele nyitja meg a médiát.

Mint az előző rövid leírásból is kiderül, a Format Factory egy igazán egyszerű és hatékony módját biztosítja annak, hogy képeket is tudj dekódolni, akár néhány kattintással.

Képeid dekódolásához is ideális választás

Ezzel a remek konvertálóval képeket is tudsz dekódolni egyszerűen: Format Factory


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Format Factory - képek dekódolása egyszerűen, gyorsan
Szerző
Leírás
A Format Factory egy univerzális dekódoló szoftver, ami képek átalakítása esetén is megállja a helyét. Egyszerűen, gyorsan, pár lépésben tudod azokat átalakítani. Miért is ne próbálnád ki ezt a funkcióját is. Képek vízjelezéséhez is bevethető.

Kapcsolódó szoftverek