Blog

Óriási funkciókészlettel futtatható képszerkesztő program a CyberLink PhotoDirector

A szoftver egy remek képszerkesztő ami minden képszerkesztési szolgáltatást lefed amire szükség van. Fotó restaurálási feladatokhoz is nagyszerű megoldás, pixel, illetve elmosódás fotó hibák javítása után kiváló minőségű fotók hozhatóak létre. A CyberLink PhotoDirector képszerkesztővel akár le tudjuk a fotókon az emberek arcát, ruházatát, illetve a képek hátterét cserélni.

Első ránézésre nem tűnik másnak mint egy egyszerű képszerkesztő. A program több mint egy képszerkesztő, speciális műveletekhez is biztosít funkciókat, generatív mesterséges intelligenciával szerkeszthetőek a fotóink. Egy kiváló funkciókkal létrehozott képszerkesztő program a CyberLink PhotoDirector ami a képekkel sok időt töltő felhasználóknak lehet megfelelő, ami az összes képszerkesztési munkafolyamatot lehetővé teszi. Az egyik figyelemre méltó tulajdonsága hogy akár új fotókat, illetve animációkat is létrehozhatunk, le tudjuk az objektumokat, a fotókon a háttért, az emberek arcát, ruházatát cserélni, képekről feliratok akár egyetlen paranccsal távolíthatóak el.

Kiváló minőségű fotókat hozhatunk létre

A szoftverrel a következő szinte tudjuk a képszerkesztési feladatainkat emelni Generatív mesterséges intelligenciával, egy teljes képkollekciót is csatlakoztatni tudunk a képszerkesztési feladatainkhoz, a képek színtulajdonságainak, fényerejének, a kontrasztjának a módosításával futtathatunk kreatív képszerkesztési műveleteket. A szoftver indítófelületén található AI Image Generator szolgáltatással akár új fotókat is létrehozhatunk. A szoftver azok számára kiváló akiknek a fotók minősége fontos.

A szoftver egy robusztus funkcionalitással futtatható képszerkesztő program amivel a fotóinkat restaurálni tudjuk, remek minőségű képeket hozhatunk létre generatív mesterséges intelligencia funkciókkal. A fotókról objektumok, illetve hátterek eltávolításához is kiváló CyberLink PhotoDirector innen érhető el.

CyberLink PhotoDirector – képszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Óriási funkciókészlettel futtatható képszerkesztő program a CyberLink PhotoDirector
Szerző
Leírás
A jobb minőségű fotók létrehozásnak az érdekében a CyberLink PhotoDirector képszerkesztővel Generatív mesterséges intelligenciával tudjuk a képeket szerkeszteni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá