Blog

Népszerű fotó formátumokra konvertálhatunk a Bulk Image Converter képszerkesztő programmal

A szoftver bármikor hasznos lehet a számunkra ha képeket szeretnénk konvertálni, az egyik legegyszerűbb módját biztosítja, hogy egy feladatban több fotót is dekódolni tudjunk, a Bulk Image Converter egy teljes mappa tartalmát is képes megnyitni. Ha gyakran futtatunk képkezelési munkafolyamatokat, kiváló kiegészítője lehet a számítógépünknek.

Előfordulhat, hogy a képszerkesztési feladataink során egyszerre több fotót is módosítani kell, a szoftverrel egy munkafolyamatban akár egy teljes mappa tartalmát is szerkeszteni tudjuk, akár különböző jellemzőkkel lehet fájlokat megnyitni a fotók konvertálási feladataihoz. A szoftverrel opcionálisan a képkonvertálási feladatok után törölni tudjuk az eredeti fájlokat, a fotók dekódolásához szükséges konfigurációhoz egy praktikus grafikai indítófelületen tudunk hozzáférni. A Bulk Image Converter szinte bármilyen számítógépen elindítható, nem kell installálni. Az alkalmazás azok számára remek akiknek nincs szükségük különleges funkciókat tartalmazó képszerkesztőkre, a fotókat csak konvertálni akarják, a szoftver ingyenesen futtatható a fotóink szerkesztési műveleteihez.

Képkonvertálási feladatokhoz kifogástalan

A kiváló felhasználói indítófelülettel futtatható képkonvertáló szoftver használata nagyon egyszerű. A program megnyitása után be kell tallózni azokat a típusú fotókat amiket a konvertálási feladatokhoz igénybe szeretnénk venni. Egy kiváló indítófelülettel rendezik amivel akár almappák tartalmát is konvertálni tudjuk kevesebb mint néhány másodpercen belül. Ha olyan képszerkesztési feladatokat futtatunk ahol csak egy adott fájlkiterjesztést szeretnénk konvertálni, a szoftverrel ki tudjuk jelölni azokat a képformátumokat amiket át akarunk alakítani.

A szoftver egy többféle fotó formátumhoz is remek képszerkesztő program, csak alapvető funkciókat tartalmaz fotók kötegelt konvertálási műveleteihez. Csekély erőforrással tudjuk a fotóinkat dekódolni a Bulk Image Converter képszerkesztővel. Innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Népszerű fotó formátumokra konvertálhatunk a Bulk Image Converter képszerkesztő programmal
Szerző
Leírás
A Bulk Image Converter éppúgy megfelel alkalmi, mint professzionális fotó konvertálási feladatokhoz, akár fotó összeállításokat is dekódolni tudunk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá