Blog

Fotók restaurálásához, vörösszem hatás eltávolításához Batch It Ultra…

A fotó szerkesztő programmal sokkal gyorsabban lehet képgyűjteményeken feliratokat elhelyezni, átméretezni, konvertálni a tartalmakat. Profilos makró paraméterekkel szerkeszthetőek a fotók amivel átnevezhetjük azokat. A szoftver képek domborításához is hatékony, árnyék fotó effekt kiegészítőkkel szerkeszthetjük a fájlokat amivel akár a vörösszem hatást is egy projektben el lehet távolítani.

A szoftver egy gyakrabb szerkesztési munkafolyamatokat végző Windows tulajdonosok számára profi fotó konvertáló amivel akár kötegelten módosíthatjuk a fotókat.

A képszerkesztő program képek dekódolásához, illetve átnevezésükhöz érhető el amivel akár a profilosan integrált effektező megoldásával tudjuk a fotók fényerejét, kontrasztját szerkeszteni, kerekítés, mozaik, szépia, szürke árnyalat paraméterekkel.

Vörösszem hatás korrekcióhoz is profi

Vörösszem hatás eltávolítással, restaurálással a kép kiváló minőségben tárolható el. A Batch It Ultra fájlnevekből, illetve feliratokból szövegfájl képmódosítási feladat listák betöltésével is meg lehet nyitni a módosításhoz kellő tartalmakat. A fotók kötegelt szerkesztéséhez egy biztonsági mentéshez tervezett funkciót is tartalmaz, a képekből egy ZIP fájl készíthető amivel a hibásan elvégzett képmódosításokat lehet visszavonnunk.

A feliratozó funkcióval futtatható képszerkesztő program a Batch It Ultra innen érhető el amivel rengeteg képet lehet konvertálni, illetve átnevezni egy projektben.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fotók restaurálásához, vörösszem hatás eltávolításához Batch It Ultra…
Szerző
Leírás
Képek kötegelt átnevezéséhez, illetve konvertáláshoz futtatható a Batch It Ultra.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá