Fotók kötegelt konvertálása a Fotosizer képszerkesztő programmal

A fotó kezelő program egy ingyenes képek kötegelt átnevezéséhez, illetve konvertálásához használható kiegészítő amivel a fájlok minősége is módosítható. A képek szerkesztéséhez futtatható Fotosizer a tartalmak feliratozásához, átnevezéséhez, effektezéséhez is produktív.

A fotók módosításához elkészített beállításokat képkezelési feladatonként profilokba lehet eltárolni amivel egyszerűbben tudjuk a képszerkesztési feladatokhoz szükséges konfigurációt megnyitni, akár egyetlen paranccsal szerkeszthetjük a képeket. A Fotosizer fotók optimalizálásához is hatékony, képpont, magasság, szélesség, fotó keretezés, vágás beállítás profil definícióval módosítható a fotók mérete, tömöríthetőek, több fájlt tudunk eltárolni. A szoftver csoportos képkonvertálási munkafolyamatokhoz is hatékony.

Az ingyenes képszerkesztő programmal a könyvtár, illetve képek hozzáadása menükkel, a felületére történő mappák fogd és vidd technikával tallózhatóak be a szerkesztendő fotók.

Csoportos kép átnevezési projektekhez is

A szoftver egy modern profil szerint elérhető képek hatásokkal történő szerkesztéséhez használható kiegészítőt is biztosít. A fényerő, kontraszt, színárnyalat tulajdonságok módosítása, a JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, WMF, EMF, WEBP fotó formátumok, illetve a konvertálandó tartalmakhoz betallózott célmappa kiválasztása után el lehet tárolni a képek szerkesztéséhez létrehozott konfigurációt egy profilba. A fotók kötegelt átnevezéséhez, konvertálásához, feliratozáshoz, effektezéséhez futtatható program a Fotosizer innen érhető el.

Fotosizer – Képszerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fotók kötegelt konvertálása a Fotosizer képszerkesztő programmal
Szerző
Leírás
Kötegelt képátméretezéshez, illetve konvertáláshoz futtatható képszerkesztő program a Fotosizer.

Kapcsolódó szoftverek