Több fotóból kollázsok létrehozásához hatékony a VOVSOFT – Image Combiner

Akár teljes mappák tartalmából lehet fotó kollázsokat létrehozni a képkezelési munkafolyamatokhoz elérhető ingyenes szoftverrel. Kiváló grafikai kezelőfelülettel fejlesztették ki amivel a kezdő felhasználók is egyszerűen tudnak fotókat egyesíteni. A képszerkesztő program GIF, PNG, JPG, JPEG, SVG, TIF, TIFF, WEBP fotó formátumokhoz választható.

Fotók összefűzéséhez, kollázsok létrehozásához hatékony képszerkesztő program amivel BMP képformátumban tudjuk létrehozni a fotókat. Eredeti minőségben kombinálhatóak a képek amivel a kollázsokat egy hatékony képszerkesztő szoftverrel lehet eltárolni.

A szoftverrel akár egy teljes mappa tartalmát össze lehet fűznünk ami képpont szerint tudja a fotók méretét, illetve a fájlokat tartalmazó elérési útvonalakat kilistázni. A fotó kezelő alkalmazással a kollázsok létrehozásához kiválasztott fájlok sorrendjét is szerkeszthetjük.

A VOVSOFT – Image Combiner fotó szerkesztő szoftverrel függőleges, illetve vízszintes kollázsokat lehet készítenünk amivel a ma ismertebb kép fájlkiterjesztéseket tudjuk összefűzni. GIF, PNG, JPG, JPEG, SVG, TIF, TIFF, WEBP képformátumokhoz választhatjuk.

Hatékony képkezelő program amivel fotókat lehet egyesíteni

A kollázsok létrehozásakor a szoftver felületére kell húzni azokat a fotókat amiket egyesíteni szeretnénk, be lehet állítani, hogy vízszintes, esetleg függőleges kollázst szeretnénk létrehozni, konfigurálni kell a képek sorrendjét. A program a futtatójának kellő mappába tárolja el a fájlokat. A fotók egyesítéséhez hatékony ingyenes képszerkesztő program a VOVSOFT – Image Combiner innen szerezhető be, hordozható kiadásban is futtatható.

VOVSOFT – Image Combiner – Kollázs készítő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Több fotóból kollázsok létrehozásához hatékony a VOVSOFT - Image Combiner
Szerző
Leírás
Ingyenes képszerkesztő program amivel fotó kollázsokat lehet létrehozni. A képek sorrendjének a szerkesztéséhez is futtatható a VOVSOFT - Image Combiner.

Kapcsolódó szoftverek