Blog

Így készíthetsz dizájnos fotómozaikokat a képkollekciódból: ShapeX

A képszerkesztő alkalmazás egy igen hatékony, könnyed használattal rendelkező fotómontázs készítő program amit még telepíteni sem kell, teljesen ingyenesen használható. A szoftver a ShapeX a fotómozaikok elrendezését több módszer szerint tudja katalogizálni, több előre elkészített sablon között válogathatsz.

A fotókollázs készítő alkalmazások között egy igen különleges technológiát igénybe vevő ingyenes szerkesztő a ShapeX, amivel JPG, PNG formátumban tudod azt létrehozni. Ha rendelkezel egy nagyobb kollekcióval amiből ilyen módszerrel szeretnél egy projektet készíteni, akkor rá van szükséged.

A hordozható formában használható szoftver indítása után be kell tallózni az összes fotót amit egy feladaton belül fel szeretnél használni. Ezt követően a szoftver által biztosított sablonok között kiválaszthatod azt amelyik az aktuális felhasználási területnek megfelel, konfigurálható az egyes képkockák közötti távolság, a méret, rácsvonalak mintája, illetve néhány alapvetőbb effektet lehet még hozzá választani. Igaz a ShapeX által támogatott sablonok között rengeteg igen mutatós is felfedezhető, ez a montázs készítő azoknak lehet megfelelő akiknek nem okoz problémát az ilyen jellegű tartalmi rendezés. Előny, hogy néhány perc is elég a kollekció létrehozásához. A telepítést nem igénylő ingyenes ShapeX innen tölthető le.

ShapeX – kollázs készítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Így készíthetsz dizájnos fotómozaikokat a képkollekciódból: ShapeX
Szerző
Leírás
Ingyenes kollázs készítő alkalmazás, ami profil szerint tudja rendszerezni a fotóidat. ShapeX.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá