ShapeX v1.2

A ShapeX egy igazán ígéretes képszerkesztő program, amivel képekből tudsz montázsokat, fotó mozaikokat készíteni. A fájlokat profil szerint lehet saját stílusban rendszerezni, hogy az még látványosabb legyen. A Free alkalmazás JPG, illetve PNG formátumban tudja azt elmenteni. A szükséges konfigurációs eszközök mind rendelkezésre állnak. Nem kell telepíteni.

Montázsok formájában tudod feldobni a számítógépeden található fotókat az alábbi teljesen ingyenesen használható képszerkesztő alkalmazással vagyis a ShapeX megoldásával. A szoftverrel korlátlan számban tudsz képeket betallózni majd azt felhasználni egyetlen projekten belül.

A ShapeX letöltése után a programot csak el kell indítani, egyáltalán nem kell installálni. Ilyen jellegű előnyös tulajdonság kevés képszerkesztő biztosít, így mindenképp érdemes kipróbálni, főleg hogy teljesen szabadon kipróbálható, több speciális beállítással is rendelkezik amik a hasonló fotómontázs készítőknél nem állnak rendelkezésre.

A ShapeX használata nagyon egyszerű, az indítása után be kell tallózni azokat a fotókat amiket egy projekten belül fel szeretnél használni, itt az összes képformátumot támogatja. A fotómontázsokat jellemző tulajdonságokat két módszerrel lehet módosítani. Ilyen a megjelenés, ezen a területen a szoftver által rendelkezésre álló profilt lehet kiválasztani, több látványos effekt, motívum formájában varázsolhatsz mutatós kollekciókat. A montázsok létrehozásánál kiválasztható a képek közötti távolság, az elhelyezkedés, felbontás, méret, minden, ami a végeredmény igényhez igazításához mindenképp kellhet.

A ShapeX képszerkesztője egy képnézegető funkcióval is rendelkezik, a beállítások után a mentés előtt az megtekinthető. Ha az elkészült két fő formátumban mentheted el, JPG, vagy PNG kiterjesztésben oda ahová csak szeretnéd.

Montázs készítőként használhatod még a Sniptool nevű alkalmazást, ami képernyőmentésekből tud készíteni, egy másik igen népszerű képmanipulátor szoftver a FotoMix a program kifejezetten ezt a feladatot tudja elvégezni minden népszerűbb eszköztár kínálata mellett.

A ShapeX képszerkesztője azoknak a Windows rendszert futtató PC tulajdonosoknak lehet megfelelő akik fotómontázsokat szeretnének készíteni, erre egy ingyenes programot keresnek. Előny, hogy nem kell telepíteni, illetve hogy a fotó mozaikokat előre létrehozott motívumok szerint lehet összeállítani.

ShapeX Összefoglaló:

 • képszerkesztő alkalmazás

  ShapeX

 • nem kell telepíteni
 • fotómontázsok készítéséhez
 • PNG, JPG formátumban ment
 • profil szerint választható ki a képek elhelyezkedése
 • egyszerű használat
 • több speciális konfiguráció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.reasyze.com/?page_id=315 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ShapeX
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sniptool 1.92021-02-17 Sniptool 1.9 (0)
  A Sniptool egy teljesen ingyenesen futtatható képlopó szoftver, amivel az igényeid figyelembe vétele mellett tudsz Screenshotot […]
 • Inkscape 1.1.12021-09-27 Inkscape 1.1.1 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]
 • FireAlpaca 2.6.62021-09-24 FireAlpaca 2.6.6 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • Chasys Draw IES 5.08.012021-09-22 Chasys Draw IES 5.08.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]
 • AndreaMosaic 3.50.12021-06-06 AndreaMosaic 3.50.1 (0)
  Az AndreaMosaic egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból tudsz fotómozaikokat készíteni. Magyar nyelven is […]