nomacs Portable 3.4.0.599

A nomacs Portable egy telepítést nem igénylő, speciális képkezelő alkalmazás, ami egyetlen felületen teszi lehetővé a képnézegető funkciót és a fotók szerkesztésének a lehetőségét. Szerkesztésnél fotómozaikokat is lehet vele készíteni. Amellett hogy kis méretű, Free alkalmazás formájában futtatható.

Egy kis méretű, egyetlen felületen rengeteg különleges képkezelési lehetőséget biztosító szoftver a nomacs Portable, ami ideális képek szerkesztéséhez, illetve több fotó egyidejű megtekintéséhez is. Ha rendszeresen használnád, akkor a nomacs Portable installálható változatban is elérhető a kínálatunkból.

A nomacs Portable letöltése után csak annyit kell hogy tegyél, hogy a tömörített mappa tartalmát kicsomagolod, majd a szoftver azonnal futtathatóvá válik. A szoftver kezelőfelülete igen egyszerű, áttekinthető, jól navigálható. A megtekintésre, vagy szerkesztésre szánt fájlt, vagy fájlokat egyszerűen a felületére kell húzni, majd ezután hajthatóak végre az általa támogatott szolgáltatások.

A nomacs Portable képek megtekintésénél támogatja, hogy több média esetén azok között lehessen lapozni, szükség esetén nagyítani lehessen azt.

Szerkesztésnél már sokkal gazdagabb lehetőségek állnak rendelkezésre, a képet lehet forgatni, vágni, fotómozaikokat létrehozni, meg lehet tekinteni az ahhoz tartozó metaadat információkat. De ha egyszerűen át szeretnéd azt méretezni, akkor itt is csak néhány lépésre van szükség.

Felfedezhető még a nomacs Portable nevű alkalmazásban egy alternatív fájlkezelő amivel a képeket rendezettebben lehet elérni, majd kiválasztani szerkesztésre. Lehetőség van egyszerre több panelt is megnyitni, ezáltal több kép szerkesztését is elvégezheted.

Telepítés nélkül használható képszerkesztő alkalmazás még a jAlbum Portable, illetve a HoneyView Portable, az utóbbi szintén alkalmas képek megtekintésére. Természetesen mindkét szoftver teljesen ingyenes.

A nomacs Portable egy hordozható szoftverként futtatható képnézegető alkalmazás, ami nem zárkózik el attól sem hogy a megnyitott fotókat szerkeszteni lehessen. Az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelven nem tud.

nomacs Portable

nomacs Portable Összefoglaló:

 • Képnézegető alkalmazás
 • fotók szerkesztéséhez
 • nem kell telepíteni
 • fotómozaikok készítéséhez
 • képek, vágása, átméretezése
 • áttekinthető kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://nomacs.org/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
nomacs Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • nomacs 3.4.0.5992016-07-25 nomacs 3.4.0.599 (0)
  A nomacs egy kis méretű képnézegető alkalmazás, ami a szóban forgó feladaton kívül alapvető szerkesztési lehetőségeket is elérhetővé […]
 • Faststone Image Viewer 7.52020-03-11 Faststone Image Viewer 7.5 (0)
    A Faststone Image Viewer Kötegelt képfeldolgozási lehetőségeket biztosító, fotónézegető, szerkesztő, effektező alkalmazás. Mindent […]
 • Zoner Photo Studio FREE 19 Build 19042019-04-13 Zoner Photo Studio FREE 19 Build 1904 (0)
  A Zoner Photo Studio Egy rendkívül széleskörűen felhasználható fotószerkesztő ami rengeteg manipulációs trükköt tud. Free alkalmazás […]
 • mrViewer 6.0.12021-11-27 mrViewer 6.0.1 (0)
  A mrViewer egy kis mérettel jellemezhető multimédiás szoftver, amivel képeket, videókat, illetve audió tartalmakat tudsz megnyitni, […]
 • FileVoyager 21.1.2.02021-11-27 FileVoyager 21.1.2.0 (0)
  A FileVoyager egy professzionális fájlkezelő szoftver amivel a számítógépen található fájlok megtekintéséhez, illetve az azok […]