nomacs 3.4.0.599

A nomacs egy kis méretű képnézegető alkalmazás, ami a szóban forgó feladaton kívül alapvető szerkesztési lehetőségeket is elérhetővé tesz. Lehet vele forgatni, kivágni belőle részleteket, vagy az azokhoz tartozó legalapvetőbb jellemzőket megváltoztatni. Ez a Free alkalmazás fotómozaik készítő funkciót is tartalmaz.

Ha egy megbízható, gyors, könnyen használható képkezelő alkalmazást keresel, ami kis helyen is elfér kipróbálhatod a nomacs nevű programot, ami egyaránt alkalmas fotók megtekintésére és szerkesztésre is. Ha pedig nem akarod telepíteni, a nomacs hordozható változatban is elérhető.

A nomacs letöltése után a telepítésekor néhány információt kell csak kizárólag megadni, ezután azonnal használható állapotba kerül. A szoftver sajnos Magyar nyelven nem tud, talán ez tekinthető az egyetlen negatívumának.

A nomacs kifejezetten ideális hogy a számítógépeden tárolt fotókat rendezett formában meg tudd nyitni és megtekinteni, ahhoz hogy adott mappákat könnyebben meg tudj találni, egy alternatív fájlkezelőt is biztosít. Ezt a funkcióját később manuálisan kell a számára engedélyezni.

A nomacs a képnézegetésen kívül tartalmaz néhány elengedhetetlen képszerkesztési funkciót is, ahol a betallózott fotót forgatni lehet, átméretezni, kivágni belőle oda nem illő részleteket. De ha egyszerűen fotómozaikokat szeretnél készíteni erre egy külön menüpontot biztosít.

Egy adott szerkesztési mozzanat előtt előnézeti képet biztosít az eredeti és a módosított fájlról, így könnyen eldönthető, hogy azt az eredményt fogjuk e kapni amit valójában szeretnénk.

A nomacs rengeteg népszerű, illetve kevésbé elterjedt képformátumot támogat, legyen az JPG, JPEG, PNG, ICO, TGA, DNG, RAW, SVG, CUR. Természetesen ez a lista nem teljes. Közvetlenül a felületéről keresni lehet hozzá pluginokat amivel a felhasználási területe tovább bővíthető.

Fotómozaikok készítését támogatja még az AndreaMosaic nevű program, ami viszont teljes mértékben honosított formában használható. Fotók professzionális szerkesztésére a Pixia a legjobb választás. Természetesen ő is ingyenes.

A nomacs egy bárki számára szabadon hozzáférhető képszerkesztő és nézegető alkalmazás, ami többek között fotómozaik készítő funkciót is tartalmaz.

nomacs

nomacs összefoglaló:

 • Képnézegető alkalmazás
 • képszerkesztő funkció
 • hordozható változatban is elérhető
 • forgatás, átméretezés…
 • fotómozaikok készítéséhez
 • Plugin támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://nomacs.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
nomacs
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FreeFotoWorks XL 2 18.0.22018-03-03 FreeFotoWorks XL 2 18.0.2 (0)
  A FreeFotoWorks XL nevű programmal nem csak hogy megtekintheted a számítógépeden tárolt fotókat, hanem azon rengeteg ma népszerű […]
 • nomacs Portable 3.4.0.5992016-07-25 nomacs Portable 3.4.0.599 (0)
  A nomacs Portable egy telepítést nem igénylő, speciális képkezelő alkalmazás, ami egyetlen felületen teszi lehetővé a képnézegető […]
 • Advanced Photo 1.5.02016-03-16 Advanced Photo 1.5.0 (0)
  Az Advanced Photo egy igen kis méretű képnézegető alkalmazás, ami számos praktikus megoldást tesz elérhetővé. Ez a Free alkalmazás a […]
 • Alternate Pic View 2.7602020-11-26 Alternate Pic View 2.760 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • Fotor 3.6.72020-11-24 Fotor 3.6.7 (0)
  A Fotor egy profi képszerkesztő alkalmazás, ami számos különleges szolgáltatást biztosít fotóid editálásához. Az alábbi Free […]