FreeFotoWorks XL 2 18.0.2

A FreeFotoWorks XL nevű programmal nem csak hogy megtekintheted a számítógépeden tárolt fotókat, hanem azon rengeteg ma népszerű képszerkesztési feladatot is el tudsz végezni. A Free alkalmazással a képeket konvertálhatod, átméretezheted, effektezhető, feliratozható, logókat adhatsz hozzá, restaurálhatsz, színjellemzőket módosíthatsz. JPG, JPEG, PNG, GIFF, TIFF formátumokhoz. Fotómozaik funkció támogatással.

Ez a képszerkesztő szoftver funkcionálisan az egyik legnagyobb tudással rendelkező univerzális opciókkal ellátott megoldás, ami néhány funkciójával akár fel tudja venni a versenyt a fizetős vetélytársakkal. A FreeFotoWorks XL egy képnézegető, illetve szerkesztő egyetlen felületen.

A FreeFotoWorks XL letöltése után miután telepítetted, a szoftver az első indításakor lehetőséget biztosít a kipróbálóinak, hogy saját témát válassz, így megjelenésben tehető egyedivé.

A FreeFotoWorks XL rengeteg különleges funkciót tartalmaz annak az érdekében, hogy a gépeden tárolt fotóidat egyszerűen, hatékonyan szerkeszteni tudd, olyan funkciókat is felfedezhetsz benne amit más hasonló képkezelő esetén egyáltalán nem vagy részben érhetsz el.

FreeFotoWorks XL – Képkezelés mesterfokon…

A FreeFotoWorks XL nevű alkalmazással a képeidet konvertálhatod, átméretezheted, azon feliratokat helyezhetsz el, vagy ha egy korábban létrehozott logó fájlt szeretnél beilleszteni, erre is minden szükséges funkciót támogat.

A képszerkesztővel egyszerűen, rengeteg funkciókínálat igénybevétele mellett tudsz képeket restaurálni, effektezni, színjellemzőket módosítani, kontraszt, Gamma tulajdonságokat finomhangolni. Ha egy képet fotómozaik effektussal szeretnél feldobni, ehhez néhány jellegzetes beállítás is hozzáférhető, megadható a pixelek mérete, sőt ezt profil szerinti effekt módosítás szerint definiálhatod.

A FreeFotoWorks XL JPG, JPEG, PNG, GIFF, TIFF képformátumok esetén támogatott az azok megnyitásához, illetve a módosításukhoz. A képkezelő egy hatalmas hiányossággal rendelkezik, sajnos nem használható honosított formában, ezt kárpótolja a tekintélyes képszerkesztési módok.

Képek módosításához kipróbálhatod a Fresh Paint nevű alkalmazást, az esetében festési feladatokat érhetsz el. Konvertáláshoz, effektezéshez a ImageCool Converter választható. Diavetítésekhez az IceCream Slideshow Maker nyújt bő funkciókínálatot.

A FreeFotoWorks XL egy igen népszerű, fotók megjelenítéséhez, szerkesztéshez használható szoftver, amivel konvertálhatsz, effektezhetsz, restaurálhatsz, feliratozhatsz. Skinezhető felülettel rendelkezik.

FreeFotoWorks XL

FreeFotoWorks XL Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • effektezéshez
 • feliratozás, logók támogatása
 • skinezhető felület
 • restaurálás
 • kép konvertálás
 • fotó átméretező funkció
 • fotó mozaik effekt támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FreeFotoWorks XL
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Fotosizer 3.17.2.5842023-04-17 Fotosizer 3.17.2.584 (0)
  A Fotosizer egy remekül konfigurálható és látványos felülettel rendelkező képkonvertáló, átméretező egyben. A képszerkesztő program a […]
 • FotoSketcher 3.902023-05-01 FotoSketcher 3.90 (1)
  A FotoSketcher egy egyszerű, kis erőforrással bíró képszerkesztő alkalmazás, támogatja a rajzeszközök használatát, biztosít […]
 • ImageMagick 7.1.1-222023-12-04 ImageMagick 7.1.1-22 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • Paint.NET 5.0.122023-12-02 Paint.NET 5.0.12 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • Icecream Photo Editor 1.442023-11-30 Icecream Photo Editor 1.44 (0)
  Az Icecream Photo Editor remek eszközöket kínál a számítógépen található fotóink rendszerezéséhez, a tartalmaink szerkesztéséhez, […]