GraphicsGale Free 2.08.21

A GraphicsGale Free egy igen hasznos képkezelő, képszerkesztő program, amivel rengeteg képmanipulációs trükköt végre lehet hajtani. A szoftver ideális fotók restaurálásához, támogatja, hogy képlopásokat készíts, a fotó vele átméretezhető, forgatható, feliratozhatsz, effekteket adhatsz hozzá, rajzeszközöket is tartalmaz. Free alkalmazás. JPG, JPEG, PNG, TIFF, BMP, TGA formátumokat támogat.

Egy kis méretű, emellett számos nélkülözhetetlen képszerkesztési lehetőséget biztosító képkezelő alkalmazás a GraphicsGale Free, a különlegessége, hogy egy beépített képlopót is tartalmaz. A szoftver beszerezhető prémium változatban is.

A GraphicsGale Free letöltése után a szokásos installálási lépések követése után azonnal használható, egy áttekinthető, funkciókkal bőségesen ellátott kezelőfelület fogad, ahol minden ma népszerű szerkesztési opciót fel tudsz fedezni.

A szerkesztésre szánt képet a GraphicsGale Free számára több módszerrel meg lehet adni, vagy fogd és vidd módszerrel, vagy betallózható.  A szoftver természetesen nem csak meglévő fotók szerkesztését támogatja, vele akár új tartalmakat is létre lehet hozni.

Néhány fontosabb támogatott formátumot kiemelve, ismeri a JPG, JPEG, PNG, TIFF, BMP, TGA kimeneteket.

A GraphicsGale Free fontosabb funkcióit tekintve ideális meglévő fotók restaurálásához, rajzolási feladatokhoz, forgatás, vágás, nagyítás, feliratokkal való ellátásukhoz. Értelemszerűen a program olyan alapvető lehetőségeket is tartalmaz, mint például rajzeszközök, itt ecset, színkitöltő is kiválasztható.

Szükség esetén a fotóhoz tartozó legalapvetőbb színjellemzők is módosíthatóak. Az általa biztosított funkciók a felső eszköztárán választhatóak ki. A fotók RGB jellemzői is testre szabhatóak.

A szerkesztés után a korábban felsorolt formátumokban lehet elmenteni, így ebből adódóan konvertálási feladatokra is megfelelő választás.

Hasonló kinézettel és lehetőségekkel ellátott képszerkesztő program a Paint.NET, ami rétegkezelési lehetőségeket is biztosít. A FocusOn Image Viewer megoldása egy modern képnézegető funkciót is tartalmaz.

A GraphicsGale Free egy ingyenes képszerkesztő program, amivel képeket lehet restaurálni, konvertálni, feliratozni, vágni, átméretezni, rajzolni rá, effektekkel ellátni. Rengeteg népszerű képformátumot támogat.

GraphicsGale Free

GraphicsGale Free összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • képszerkesztő
 • feliratozás
 • fotók restaurálása
 • effektezés
 • képkonvertáló funkció
 • rajzeszközök biztosítása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://graphicsgale.com/us/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
GraphicsGale Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PhotoLine Portable 21.502019-06-09 PhotoLine Portable 21.50 (0)
  A PhotoLine Portable egy prémium kategóriás képszerkesztő program ami hatalmas szerkesztő eszköz kínálattal rendelkezik. Lehet vele […]
 • PhotoFiltre Studio X 10.10.12015-11-09 PhotoFiltre Studio X 10.10.1 (0)
  A PhotoFiltre Studio X egy továbbfejlesztett, számos speciális funkciót tartogató képszerkesztő program. Ideális meglévő fotók […]
 • Chasys Draw IES 4.62.012019-07-10 Chasys Draw IES 4.62.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]
 • FreeFotoWorks XL 2 18.0.22018-03-03 FreeFotoWorks XL 2 18.0.2 (0)
  A FreeFotoWorks XL nevű programmal nem csak hogy megtekintheted a számítógépeden tárolt fotókat, hanem azon rengeteg ma népszerű […]
 • RealWorld Paint 2013.12013-07-03 RealWorld Paint 2013.1 (0)
  A RealWorld Paint egy remek kis rajzolóprogram ami egyszerű grafikai feladatok végrehajtására használható fel, új és meglévő fotók […]