Képkezelők

Inkscape 1.3.2

Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat használhatunk, festőeszközök, sablon alapú képszerkesztés, szűrőeszközök, rétegkezelés, feliratozás, vagyis rengeteg népszerű funkció kiválasztható. PNG, JPG, JPEG, GIF, TIFF formátumokat is támogat módosításhoz. Magyar nyelv, Free alkalmazás.

Hatalmas felhasználói körrel rendelkező képkezelő program, mindenképp érdemes használni mivel rengeteg funkciót tartalmaz amit csak több képszerkesztő szoftver egyszerre való futtatása esetén lehetett felhasználnunk. Az Inkscape Magyar nyelvű kiadása az egyik legnépszerűbb vektor grafikus képszerkesztő.

Az Inkscape letöltése, telepítése után egy honosított felhasználói felülettel rendelkező programot próbálhatunk ki amivel számos olyan eszközt ki lehet választani amik haladó ismerettel rendelkező grafikai feladatokhoz kell. Az Inkscape hordozható kiadását is kipróbálhatod.

A szoftverrel nem csak a saját képeinket lehet módosítani hanem újakat készíthetünk ahol rengeteg eszközt ki lehet választani, rajzolhatunk, a szoftver által támogatott objektumokat is beilleszthetjük. Rétegkezelés funkcióval amit az Inkscape megoldásával egyszerűbb ikonok tervezésekor lehet majd teljes mértékben hasznosítani. Némileg több hasznos paraméter mondható el a megoldásáról mint negatív, viszont teljesen ingyenesen korlátozás nélkül bárki beszerezheti aki Windows rendszeren szeretne profi rajzolási feladatokat elvégezni.

Bármilyen képformátum eltárolására használható az Inkscape

A fotók felhasználási helyétől függően fontos lehet, hogy azt milyen formátumban tároljuk el, a szoftver rengeteg fájlkiterjesztést kezel a PNG, JPG, JPEG, GIF, TIFF, fájlkiterjesztések is megtalálhatóak a támogatottsági listáján.

A képszerkesztő szoftver felhasználói felületén egy professzionális képkezelő szoftverre hasonlító eszköztár áll rendelkezésre. Azonnal kiválaszthatóak azok az eszközök amikre szükségünk van.

A Paint 3D, illetve a FireAlpaca képszerkesztő kiváló alternatívájának minősül.Szerencsére rajzolhatunk ahol rengeteg eszköz kiválasztható a látványosabb képszerkesztéshez.

Az Inkscape egy ingyenes, Magyar nyelven használható képszerkesztő alkalmazás amivel objektumok, rétegkezelés, effektek, rajzolás és még számos kötelező eszköz áll rendelkezésre. Az áttekinthető felhasználói felület jelentősen le tudja egyszerűsíteni a képkezelő eszköz kezdők, illetve haladók számára szükséges grafikai munkafolyamatokat.

Inkscape

Inkscape Összefoglaló:

 • képszerkesztő alkalmazás
 • saját képek, illetve új tartalmak létrehozása
 • rajzoló funkció
 • objektum támogatás
 • rétegkezelés támogatás
 • rengeteg kép formátumhoz
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://inkscape.org/
Inkscape letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Inkscape
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Icecream Photo Editor 1.512024-06-14 Icecream Photo Editor 1.51 (0)
  Az Icecream Photo Editor remek eszközöket kínál a számítógépen található fotóink rendszerezéséhez, a tartalmaink szerkesztéséhez, […]
 • Inkscape Portable 1.3.22023-11-28 Inkscape Portable 1.3.2 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver hatékony képmódosításhoz szükséges eszközökkel. A Magyar […]
 • jfPaint 0.252020-05-06 jfPaint 0.25 (0)
  A jfPaint egy Windows rendszeren használható képszerkesztő szoftver rengeteg hasznos funkcióval. A Free alkalmazással lehetőség van […]
 • Fresh Paint 3.1.10383.02018-02-25 Fresh Paint 3.1.10383.0 (0)
  A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg […]
 • Pixia 6.6.2ae2024-07-23 Pixia 6.6.2ae (0)
  A Pixia egy rétegkezeléssel, maszkolási lehetőségekkel ellátott Free alkalmazásként futtatható rajzoló program ami a képességeit […]

Szólj hozzá