Fresh Paint 3.1.10383.0

A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg képszerkesztő funkciót veszel igénybe egy adott időben. A rajzolást is támogató Windows App néhány alapértelmezett szerkesztendő tartalmat is kínál kipróbálás céljából. A szerkesztett képet meg is oszthatod. Menteni JPG, PNG, FPPX formátumban tud. Profi festő program. Free alkalmazás.

A címben említett alkalmazás egy igen népszerű, kezdőknek tervezett képszerkesztő szoftver, ami inkább rajzolási feladatok maradéktalan elvégezésére lett megtervezve. A Fresh Paint nevű Windows App rengeteg rajzeszközt, ecset típust támogat.

A Fresh Paint letöltése, illetve az installálása után egy igen modern, mutatós kezelőfelülettel bíró alkalmazást próbálhatsz ki ahol néhány festésre ideális minta képet is elérhetsz, abból a célból, hogy kipróbálhasd, hogy a szoftver mit is tud valójában. A hasonló korszerűbb képkezelő megoldásokkal összehasonlítva nem tartalmaz annyi extra lehetőséget, inkább egyszerűbb feladatokra javasolt, kifejezetten ideális választás kezdők számára.

Fresh Paint eszköztár, rajzeszközök:

A Fresh Paint eszköztárában több rajzeszköz, ecset, radír választható, természetesen egyénileg választhatsz színvilágot. Ha egy rosszul sikerült szerkesztési mozzanatot vissza szeretnél vonni, ebben is megoldást kínál a kipróbálóinak. Megfelelő kézügyesség esetén akár művészi alkotásokat is létre tudsz hozni könnyedén. Az elkészült képet néhány kattintással meg is oszthatod. Nem kell konfigurálni az indítása után gyakorlatilag csak használni kell.

A Fresh Paint Windowst futtató asztali számítógépekre, illetve mobilokra is beszerezhető, természetesen teljesen ingyen. A program azokon az eszközökön használható ki teljes értékűen funkcionálisan amik érintőkijelzős módban használhatóak. Mentési formátumként JPG, PNG, FPPX kimenet választható.

Haladó ismeretekkel rendelkező PC tulajdonosoknak képek rajzolással történő módosítására választható a Paint.NET nevű szoftver, rétegkezelési támogatást is tartalmaz. A Spectrum Shift Paint objektumok, effektek felhasználásával tudsz művészi fotó restaurálási feladatokat ellátni. A Paint 3D 3D modellezési, képkezelési opciókhoz megfelelő.

A Fresh Paint egy ingyenes Windows App asztali számítógépekre, illetve mobilokra, amit képek szerkesztésekor rajzolási feladatokra lehet felhasználni. A modern lehetőségeket biztosító képkezelővel a képek megoszthatóak. Profi rajz, illetve festő program.

Fresh Paint

Fresh Paint Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • rajzoló funkció
 • festési opciók
 • több speciális választható rajz eszköz
 • az elkészült kép megosztható
 • JPG, PNG, FPPX formátumban tud menteni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Fresh Paint
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • jfPaint 0.252020-05-06 jfPaint 0.25 (0)
  A jfPaint egy Windows rendszeren használható képszerkesztő szoftver rengeteg hasznos funkcióval. A Free alkalmazással lehetőség van […]
 • Inkscape 1.22022-05-17 Inkscape 1.2 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]
 • Speedy Painter 3.62020-12-28 Speedy Painter 3.6 (0)
  A Speedy Painter egy ingyenes képszerkesztő program ami rengeteg fontos funkciót tartalmaz. A Free alkalmazás JPG, PNG, TIF, TGA, DDS […]
 • Chasys Draw IES 5.16.012022-05-17 Chasys Draw IES 5.16.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]
 • PicsArt 9.3.7.02021-06-20 PicsArt 9.3.7.0 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]