Festő Program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Festő Program

 • A Speedy Painter egy ingyenes képszerkesztő program ami rengeteg fontos funkciót tartalmaz. A Free alkalmazás JPG, PNG, TIF, TGA, DDS fájlok megnyitásához és szerkesztésükhöz használható. Festő programként is ki lehet próbálni, rétegkezeléssel, illetve effekt támogatással. AVI videók létrehozásához YouTube megoszthatósághoz.

  Speedy Painter 3.6

  A Speedy Painter egy ingyenes képszerkesztő program ami rengeteg fontos funkciót tartalmaz. A Free alkalmazás JPG, PNG, TIF, TGA, DDS fájlok megnyitásához és szerkesztésükhöz használható. Festő programként is ki lehet próbálni, rétegkezeléssel, illetve effekt támogatással. AVI videók létrehozásához YouTube megoszthatósághoz.

  olvasd tovább...

 • A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg képszerkesztő funkciót veszel igénybe egy adott időben. A rajzolást is támogató Windows App néhány alapértelmezett szerkesztendő tartalmat is kínál kipróbálás céljából. A szerkesztett képet meg is oszthatod. Menteni JPG, PNG, FPPX formátumban tud. Profi festő program. Free alkalmazás.

  Fresh Paint 3.1.10383.0

  A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg képszerkesztő funkciót veszel igénybe egy adott időben. A rajzolást is támogató Windows App néhány alapértelmezett szerkesztendő tartalmat is kínál kipróbálás céljából. A szerkesztett képet meg is oszthatod. Menteni JPG, PNG, FPPX formátumban tud. Profi festő program. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...