jfPaint 0.25

A jfPaint egy Windows rendszeren használható képszerkesztő szoftver rengeteg hasznos funkcióval. A Free alkalmazással lehetőség van rajzolni, a fotókon több ismert, elterjedt képkezelési módszert felhasználni, hogy saját képet tudjunk létrehozni, a képkezelő támogatja a JPG, JPEG, PNG, GIF, SVG formátumokat.

A Windows rendszeren használható szoftverrel egy ingyenes, remek funkciókínálattal rendelkező képszerkesztő programot lehet kipróbálni amivel számos közkedvelt beépített eszközt is használhatunk. A jfPaint fotó rajzolási feladatoknál tud kiemelkedni a hasonló programok közül.

A jfPaint letöltése, telepítése után a szoftver felhasználói felülete egy remekül rendszerezett kinézettel áll rendelkezésre. A képek módosításához egy átlagos teljesítménnyel rendelkező szoftvert kapunk ahol értelemszerűen felfedezhetőek azok a szolgáltatások amikre szinte minden olyan felhasználónak szüksége lesz akik fotókkal dolgoznak.

Az általánosabb feladatoktól kezdve a fejlettebb módosítási eszközökig a jfPaint megoldásában minden eszköz rendelkezésre áll. A Rajzoló alkalmazás ezen verzióját ingyenesen lehet használni.

Rajzoláshoz minden ma felhasznált eszközt ki lehet választani, ceruza, ecset, radír, hozzáadott különleges alakzatok, illetve betűket is kiválaszthatunk feliratokhoz. Azokat a felső eszköztáron lehet megtalálni. Talán több funkciót a Paint.NET tartalmaz.

A rajzolás területen történő kép szerkesztési módszerekhez egy színválasztó is rendelkezésre áll, amivel saját szín összetevőt lehet kiválasztani ha a szerkesztendő projekten belül egy meghatározott objektumot ki akarunk tölteni színnel.

A kiválasztható kép formátumok listáján néhány átlagos számítógép tulajdonos gépén is megtalálható formátumok is felfedezhetőek mint a JPG, JPEG, PNG, GIF, SVG tartalmak. A Krita képkezelője is ismer annyi kép formátumot.

Az ingyenes jfPaint képkezelő azokhoz a programokhoz sorolható be amik csekély erőforrással rendelkeznek, viszont a kívánt funkciókat mind tartalmazzák, látványos felhasználói felülettel tervezett kiadás.

A jfPaint egy ingyenes képszerkesztő alkalmazás amivel rugalmasan módosíthatod a fotóidat, rajzolási feladatokhoz egy jól összeállított programot kapunk. Meglepően korszerű, egyben remekül összeállított alkalmazással lehet a már meglévő tartalmakat módosítani, esetleg sajátokat létrehozni.

jfPaint

JfPaint Összefoglaló:

 • képkezelő alkalmazás
 • képszerkesztő
 • rajzolási feladatok
 • rengeteg megnyitható kép formátum
 • modern, bőséges eszköztár
 • Minimális erőforrás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/jfpaint/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
jfPaint
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Fresh Paint 3.1.10383.02018-02-25 Fresh Paint 3.1.10383.0 (0)
  A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg […]
 • Inkscape 1.1.12021-09-27 Inkscape 1.1.1 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]
 • Chasys Draw IES 5.08.012021-09-22 Chasys Draw IES 5.08.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]
 • PicsArt 9.3.7.02021-06-20 PicsArt 9.3.7.0 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]
 • Paint 3D 6.2105.4017.02021-05-08 Paint 3D 6.2105.4017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]