Blog

Rajzolhatunk, képeket szerkeszthetünk ezzel a profi képkezelővel a jfPaint megoldásával

A képkezelő alkalmazásra lesz szükség ha egy ingyenes szerkesztő programot akarsz amivel esetleg rajzolni is lehet, illetve teljes mértékben támogatja az összes ismert képformátumot. Egyszerű a használata mivel több integrált képszerkesztő eszközt is ki lehet próbálni amivel igazán profi eredményeket érhetünk el. Nem más mint a jfPaint.

Windows rendszerre létrehozott csekély erőforrással rendelkező képkezelő amivel lehetőség szerint saját képeket is létre lehet hozni rajzolással, ahol rengeteg speciális eszköz felhasználható, amiket korábban is kiválaszthattunk egy hasonló alkalmazásban.

A jfPaint a rajzolási feladatokat több előnyös szolgáltatásával képes könnyebbé tenni, ilyen az előre rendelkezésre álló profilos kép módosítási funkció, ahol azt csak ki kell választani majd a végeredményen elhelyezni. Rengeteg színt lehet felhasználni hozzá, esetleg sajátokat készíthetünk. A felhasználói felületén hatékony módszerekkel lehet elvégezni a multimédiás fájl módosítását, széleskörűen választható ki hogy milyen formátumban szeretnénk azt eltárolni.

A gépen tárolt fotók módosításakor meg lehet változtatni a kép formátumát a program által ismert fájlkiterjesztésbe.

Egyéb különleges fájl módosítási feladatokhoz egy alternatívát érdemes használni, mivel csak rajzolásra, illetve egyéb alap kép szerkesztési feladatra lehet felhasználni. Innen lehet beszerezni a képszerkesztőt.

jfPaint – rajzoló szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rajzolhatunk, képeket szerkeszthetünk ezzel a profi képkezelővel a jfPaint megoldásával
Szerző
Leírás
jfPaint - Ingyenes rajzoló szoftver ami kiváló eszköz hogy különleges fotókat tudj létrehozni

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá