Népszerű, rengeteg plusz funkciót biztosít a FireAlpaca képszerkesztője

Népszerű képszerkesztő szoftver mivel ingyenesen rengeteg olyan fotó kezelési funkciót tesz hozzáférhetővé a megfelelő ismeretekkel rendelkezők számára amivel akár professzionális fotó módosítási feladatok végezhetőek el. A FireAlpaca rajzoló programként is használható.

Prémium képszerkesztő alkalmazásokhoz hasonlító funkcionalitással rendelkező program amivel saját képeket lehet létrehoznod, illetve a már meglévő tartalmaidat lehet szerkeszteni. A szoftver egy hatalmas eszközkínálattal rendelkező Windows rendszerre kitalált megoldás amivel módosítható a kép szinte korlátlan képszerkesztő eszközkínálattal.

A FireAlpaca nevű alkalmazást azok tudják a lehető legjobban felhasználni akik rajzolni szoktak, akár objektumokat is ki szeretnének választani. Azok között akár 3D modellezéseknél használt beállításokat is felfedezhetünk a hozzá rendelt funkciók között.

A rajzolás megfelelő ismeret birtokában igazán szórakoztató, ötletes, több szükséges rajzeszközök között lehet választanunk, ecsetek, ceruza, rétegkezelés, illetve több speciális eszköz is használható, azoknál néhány funkciót csak megvásárolható szoftver esetén használhatott a képek szerkesztését elvégző PC felhasználó.

Az egyes kép módosításokat a felhasználói felületen folyamatosan nyomon követhetjük ha fontos lenne azt visszavonhatjuk, illetve egy ritka funkció formájában az azok sorrendje is megváltoztatható, ez a kép végeredményét képes teljes mértékben igény alapján módosítani. A FireAlpaca legújabb kiadása innen érhető el.

FireAlpaca – képszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Népszerű, rengeteg plusz funkciót biztosít a FireAlpaca képszerkesztője
Szerző
Leírás
Profi rajzoló alkalmazás ami rengeteg kép formátumhoz használható, objektumok hozzáadására is tökéletes a FireAlpaca.

Kapcsolódó szoftverek