Blog

Letölthető a Gimp 2.10.8 ( képszerkesztő, rajzoló funkcióval )

Itt az igen népszerű rengeteg extra funkcióval rendelkező képszerkesztő legújabban kiadott kiadása a Gimp 2.10.8, ami rengeteg speciális eszközzel rendelkezik a fotóid módosításához. A szoftverrel rajzolhatsz, effektusokat adhatsz hozzá, és még számos különleges kiegészítő létezik hozzá Plugin formájában.

Ki ne ismerné az alábbi képszerkesztő alkalmazást, igen népszerű, mivel rengeteg különleges funkciót tartalmaz amivel a fotók módosítása akár a végtelenségig variálható. Ha eddig is használtad, letöltheted a Gimp 2.10.8 kiadását ami néhány plusz funkcióval rendelkezik ezen túl. Vele akár a semmiből tudsz létrehozni művészi szintű fotókat, rajzolhatsz, effektezhetsz, előre hozzáadott téma szerint restaurálhatod azokat. Rétegkezelést, színkitöltőt, szűrőket, fotókhoz speciális torzítási eszközöket és még ezen kívül rengeteg olyan eszközt tartalmaz aminek köszönhetően a képszerkesztő szoftverek élmezőnyébe sorolható. A program teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, a funkcióinak a teljes kiismeréséhez némi idő szükséges azok számára akik még korábban nem használták. A szoftverrel a meglévő fotóidat szerkesztheted, de az sem probléma a számára hogy saját egyéni elképzelés szerinti projekteket hozz létre. Az ingyenes Gimp 2.10.8, vagyis a legújabb kiadása innen szerezhető be.

A Gimp 2.10.8 felhasználói felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Gimp 2.10.8 ( képszerkesztő, rajzoló funkcióval )
Szerző
Leírás
Megjelent a Gimp 2.10.8, rajzoláshoz, képek szerkesztéséhez.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá