Letölthető az Nconvert 7.20 ( Képszerkesztő program )

A képszerkesztő program remek választás azoknak a PC használóknak akik egyszerre szeretnének több fotót konvertálni, vagy akár szerkeszteni, feliratozni, forgatni, színjellemzőket módosítani. Megjelent az Nconvert 7.20, továbbra is ingyenesen áll rendelkezésre.

A képkezelő program minden népszerűbb képszerkesztési feladatot el tud végezni, amire általánosságban szükségünk lehet, a program tudásban mégsem ebben jeleskedik, az erősségét a kötegelt képfeldolgozásban lehet érzékelni. Megjelent a képszerkesztő szoftver legfrissebben kiadott változata az Nconvert 7.20, kiváló eszközkínálattal rendelkezik annak az érdekében, hogy a lehető legrugalmasabban tudd módosítani a gépeden található fájlokat. Az eszköztárára kitérve közel 80 variáció szerint manipulálhatóak a fotók.

Az alkalmazás nem egy Photoshop, ezért sokkal egyszerűbb a használata, a módosítási funkciók profil szerint érhetőek el, így azt csak ki kell választani, igény szerint konfigurálni, majd a beépített képnézegetőjével még a mentés előtt megjeleníthető a végeredmény.

Megfelelő választás speciális szűrő szerinti kép restaurálási feladatokhoz, vágáshoz, forgatáshoz, színjellemzők teljes mértékű módosításához. 3D szegélyt rendelhetsz hozzá, itt saját színvilág választható.

A konvertáló kiváló formátum támogatottsággal rendelkezik JPG, PNG, GIF, TIFF, PDF, TGA, a kimeneti jellemzők kiválasztásakor azt tömörítheted, ez a lehetőség csak néhány formátum esetén választható ki. Az Nconvert 7.20 innen tölthető le.

Nconvert 7.20 – Képszerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek