Letölthető az Alternate Pic View 2.760 ( képkezelő alkalmazás )

Nemrég tették közzé a rengeteg hasznos funkcióval rendelkező képkezelő alkalmazás legújabb kiadását az Alternate Pic View 2.760-at. A számítógépen tárolt képek megtekintésére és az azok szerkesztésére is fel lehet használni.

Profi képkezelő alkalmazás amivel egy igazán sokrétűen használható szoftvert próbálhatunk ki ha a számítógépen tárolt képek kezeléséhez egy ingyenes megoldást szeretnénk ami minden fontosabb eszközzel rendelkezik.

A rendszeres Windows rendszeren futtatók számára közzétették az Alternate Pic View 2.760 verziót ami több fontos hibajavítást tartalmaz így ha eddig a programot használtuk fotók kezeléséhez érdemes beszerezni az alábbi kiadást.

Az Alternate Pic View 2.760 teljes funkcionalitással használható diavetítések létrehozásához, nagyobb kép gyűjtemények rendszerezéséhez és az azok módosításához, szerkesztésre. Rengeteg kép formátum megnyitásához használható. Érdemes futtatni, mivel ingyenesen használható, illetve rengeteg profi szerkesztő funkciót használhat a kipróbálója. A felhasználói felületén rendszerezve találhatóak meg a képek megtekintéséhez szükséges eszközök, beállítások.

Ikon fájlokat készíthetünk amit egy betallózott fájlból való kinyerési munkafolyamattal lehet elvégezni. A szoftver jelenlegi verzióját erről az oldalról lehet beszerezni.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az Alternate Pic View 2.760 ( képkezelő alkalmazás )
Szerző
Leírás
Megjelent az Alternate Pic View 2.760, képek megtekintéséhez és az azok szerkesztéséhez használható szoftver.

Kapcsolódó szoftverek