Blog

Letölthető a PicPick 4.0.9 Képlopáshoz őt használd…

Megjelent a legnépszerűbbnek tekinthető képlopások végrehajtására alkalmas program legújabb változata a PicPick 4.0.9. A profi Screenshot készítő képszerkesztéshez is felhasználható.

Talán az egyik legközkedveltebb Screenshot készítő alkalmazás a PicPick, ami nem csoda, hisz az összes létező módon lehetővé teszi, hogy képernyőképet készítsünk az asztalon zajló tevékenységekről, legyen az egy szabadon kijelölt terület, aktív ablak, vagy akár teljes képernyő.

A szoftver természetesen nem ragad le ezen a területen, mivel a vele készített felvételeket azonnal a képszerkesztőjével módosítani lehet, ezen funkciója egy teljes értékű fotóeditor.

Itt szinte minden divatos képmódosítási módszer támogatott, legyen az vágás, átméretezés, forgatás, feliratozás.

A napokban jelent meg a PicPick 4.0.9-es kiadása, ami kisebb hibajavításokat kapott, amik a korábban a felhasználók által tapasztalt rendellenes működési hibák orvoslásának céljából történt. Továbbfejlesztésre került még a képmegosztó funkciója, így sokkal rugalmasabban lehet ezen túl az így készített fotókat megosztani.

Emellett természetesen továbbra is biztosít minden korábban népszerűnek és hasznosnak számító funkciót amiket eddig megszokhattunk tőle.

Teljes mértékben a felhasználó igényeihez igazítható, több népszerű formátumba is tud menteni, ezt külön módosítani lehet, késleltethető a képlopás, saját billentyűkombinációk rendelhetőek meghatározott képernyőkép rögzítésekhez, sőt az is előre definiálható, hogy milyen minőségben mentsen.

Akik eddig is őt használták a szóban forgó feladat végrehajtására mindenképp érdemes frissíteni. A telepíthető, illetve a hordozható változatából is új kiadás érhető el.

Letoltheto a PicPick 4.0.9 Keplopashoz ot hasznald-172517
Ingyenes, népszerű, rengeteg hasznos funkcióval felszerelt képlopó, itt a PicPick 4.0.9


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a PicPick 4.0.9 Képlopáshoz őt használd…
Szerző
Leírás
Itt a legnépszerűbbnek tekinthető képlopások végrehajtására alkalmas program legújabb változata a PicPick 4.0.9. A profi Screenshot készítő képszerkesztéshez is megfelelő eszközökkel rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá