Letölthető az Alternate Pic View ExeSlide 2.150 ( képszerkesztő, diavetítés készítő )

Megjelent a képszerkesztő alkalmazás az Alternate Pic View ExeSlide 2.150 amivel igazán látványos diabemutatókat kreálhatsz képekből, remek lehetőség otthoni, vagy professzionális projekt céljából. A szoftverrel elkészített Slideshow AVI, illetve SWF formátumban menthető el.

Itt az igen népszerűvé vált képszerkesztő szoftver nemrég kiadott változata, amivel rengeteg eszközkínálat igénybevétele mellett tudsz látványos projekt formájában képekből bemutatókat csinálni, vagyis diavetítéseket. Azt videóként lehet elmenteni. Az Alternate Pic View ExeSlide 2.150, vagyis a jelenleg elérhető változata kiváló támogatással rendelkezik azért hogy szinte bármilyen képformátumot fel tudj használni a saját Slideshow-k létrehozásához. A Magyar nyelvű szoftver az aktuális munkafolyamat alatt képes azt megjeleníteni, így az bármikor módosítható még azelőtt hogy véglegesen létrehoznánk azt.

A képszerkesztő a felhasználandó fotókat a lehető legegyszerűbb módszerrel támogatja, hogy azt betallóztad, teljes mappákat is ki tudsz ekkor választani. Kiváltképp hasznos lehet ha ki szeretnéd magad próbálni abban hogy saját játékokat hozz létre, itt nem csak az élmény, hanem maga az a tény is mérvadó, hogy azt futtathatod, szórakozhatsz a saját magad által létrehozott játékoddal. A szoftver teljesen ingyenesen használható.

Az Alternate Pic View ExeSlide 2.150 innen tölthető le.

Alternate Pic View ExeSlide 2.150 diavetítés készítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az Alternate Pic View ExeSlide 2.150 ( képszerkesztő, diavetítés készítő )
Szerző
Leírás
Itt a népszerű diavetítés készítő program legfrissebb kiadása az Alternate Pic View ExeSlide 2.150

Kapcsolódó szoftverek