Blog

Letölthető a Light Image Resizer 6.0.0.20 ( Fotó szerkesztő, átméretező )

Hatalmas funkció kínálattal rendelkező képszerkesztő alkalmazás amivel rengeteg képmódosítási feladatot el lehet végezni. A szoftverrel elsősorban azokat át lehet méretezni, a Light Image Resizer effektezést, forgatást, minőségbéli javításokat is tartalmaz restaurálás formájában.

Megjelent a program aktuális, legfrissebb verziója a Light Image Resizer 6.0.0.20. Kiváló eszköz hogy egy csomó olyan képszerkesztő eszközt próbálhassunk ki amivel szinte bármilyen képmódosítási eljárást rá lehet bízni. A Magyar nyelvű felhasználói felületen a betallózott JPG, PNG, GIFF, TIFF, és még több népszerű fotó formátum, tartalom effektezése, átméretezése, forgatás, portré jellemzők hozzáadása, optimalizálás választható ki.

Ezeket a beállításokat az összes népszerűbb képszerkesztőre jellemzően el lehet tárolni, egyszeri konfigurációra van szükség hogy a képszerkesztővel a multimédiás fájl néhány kattintással akár más formátumra egy igényhez jobban illeszkedő jellemzőjűvé legyen átalakítva. Funkcionálisan egy átlagos szintű megoldásnak számít, viszont igen gyorsan, kiváló felhasználói felületen végezhetőek el a képek professzionális szintű szerkesztése. Beszerezhető a nemrég kiadott aktuális verziója, néhány alapvetőbb hiba lett korrigálva minőségibb végeredményt kaphatunk ha áttérünk rá. A Light Image Resizer 6.0.0.20 egy igen népszerű, rengeteg felhasználót vonzó képkezelő szoftver amivel JPG, PNG, GIFF, TIFF formátumok is kezelhetőek.

Light Image Resizer 6.0.0.20 – képszerkesztő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Light Image Resizer 6.0.0.20 ( Fotó szerkesztő, átméretező )
Szerző
Leírás
Itt a Light Image Resizer 6.0.0.20, képek szerkesztése, átméretezése egyetlen alkalmazással

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá