GoodSync 10.5.0.5

A GoodSync egy professzionális biztonsági mentések létrehozására alkalmas szoftver. Az alkalmazással akár adott mappák tartalmát is lehet szinkronizálni, ezeket a feladatokat akár időzített formában is végrehajthatod. Magyar nyelven is tud. Rengeteg hasznos opciót, beállítást biztosít.

Ha egy korszerű, minden fontosabb funkciót biztosító biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftvert keresel, fontos hogy Magyar nyelvi támogatással bírjon, akkor itt egy professzionális segédalkalmazás a GoodSync. Korszerű biztonsági mentések összeállításához, adott mappák tartalmának a szinkronizálásához használható fel.

A GoodSync Letöltése után gyakorlatilag szinte néhány kattintással installálható, aminek a végeztével azonnal munkára is foghatod. A GoodSync az első indítást követően, a kezelőfelületén lehet kiválasztani, hogy milyen feladatot szeretnél vele végrehajtani. Itt alapvetően két lehetőséget lehet kiválasztani. Vagy adott mappák tartalmát lehet szinkronizálni bármilyen irányban, vagy biztonsági mentést készíthetsz akár teljes meghajtók tartalmáról.

Szinkronizálás esetén a GoodSync számára megadható, hogy melyik az a mappa amelyiket kiindulási alapnak tekintse, ekkor minden egyes fájlmódosulás esetén elvégzi a két mappa tartalmának az összevetését.

Ha biztonsági mentések készítésének a céljából akarod futtatni, akkor ebben az esetben akár teljes meghajtókat is megadhatsz a számára. Itt opcionálisan kizárásokat is alkalmazhatsz.

Mivel az ilyen jellegű PC feladatok sokszor rengeteg időt vehetnek igénybe, előny, hogy akár ezt időzítések formájában is megteheted, így egy előre megadott időintervallumban teljesen automatikusan tud szinkronizálni, vagy le tudja futtatni a biztonsági mentést.

Biztonsági másolat létrehozása esetén az így elkészített fájlokat akár online is el lehet tárolni, legyen az FTP, Google Drive, SkyDrive szolgáltatás.

Szinkronizálási feladatokra használhatod még helyette a FreeFileSync nevű szoftvert, míg biztonsági mentések készítéséhez az FBackup nevű programot.

A GoodSync egy prémium biztonsági mentés készítő, mappa szinkronizáló alkalmazás, ami támogatja a kizárásokat, szűrőket. Opcionálisan a vele elkészített biztonsági mentéseket Online is el lehet tárolni. Magyar nyelvű. Ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

GoodSync

GoodSync Összefoglaló:

 • Biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver
 • Mappa szinkronizálás
 • ütemezhető feladatok
 • kizárások, szűrők támogatása
 • Könnyen kezelhető
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.goodsync.com/for-windows-desktop

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
GoodSync
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PureSync 4.6.02017-12-18 PureSync 4.6.0 (0)
  A PureSync egy igen hasznos fájlkezelő program amivel akár biztonsági mentéseket tudsz készíteni. Az alábbi Free alkalmazással […]
 • FreeFileSync 11.32020-11-01 FreeFileSync 11.3 (2)
  A FreeFileSync segítségével mappák tartalmának összehasonlítását tudjuk megvalósítani könnyedén. Free alkalmazásként futtatható. Fogd […]
 • Dropbox 108.4.4532020-10-24 Dropbox 108.4.453 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]
 • SyncBackFree 9.3.17.02020-05-01 SyncBackFree 9.3.17.0 (0)
  A SyncBackFree egy profil szerint konfigurálható biztonsági mentés készítő szoftver Windows operációs rendszerhez. Az alkalmazással […]
 • Uranium Backup Free 9.6.32019-10-10 Uranium Backup Free 9.6.3 (0)
  Az Uranium Backup Free egy igen rugalmasan használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A vele elkészített […]