PureSync 4.6.0

A PureSync egy igen hasznos fájlkezelő program amivel akár biztonsági mentéseket tudsz készíteni. Az alábbi Free alkalmazással opcionálisan szinkronizálási feladatokat is el tudsz végezni adott mappák tartalmának a belefoglalásával. Nagyon egyszerű a használata. Rendszer visszaállítási pontok adminisztrálásához.

Itt egy igen hasznos funkciókat biztosító különleges fájlkezelő alkalmazás a PureSync. A szoftverrel egyszerűen és gyorsan tudsz biztonsági mentéseket készíteni, vagy akár mappa szinkronizálási feladatokat is rábízhatsz.

A PureSync letöltése után az alkalmazás telepítését követően egy alapvető, adott funkciók szerint kategorizált kezelőfelületen érheted el azokat a menüpontokat, amikkel kezdeményezhetőek azok a funkciók, amiket támogat. Sajnos a szoftver jelenleg nem támogatott Magyar nyelven, így azok a felhasználók érezhetik magukat előnyben, akik használtak már hasonló programot, vagy alapvető Angol nyelvtudás birtokában vannak.

A PureSync nevű szoftverrel, biztonsági mentések készítésekor maga felhasználó döntheti el hogy milyen tartalmakról szeretne mentéseket készíteni, ez lehet akár egy előre megadott mappa, vagy partíció. Itt szükség esetén szűrőket, illetve kizárásokat is lehet alkalmazni, így igazán testre szabott formában tudsz biztonsági mentést készíteni minden olyan tartalomról ami a számodra fontos.

A PureSync egyéb szolgáltatásai részeként szinkronizálási feladatokat is el lehet végezni, szerencsére itt nem kell bonyolult dolgokra gondolni a kérdéses mappák kiválasztása után, illetve a szükséges konfiguráció elvégzését követően a szoftver gyorsan el tudja végezni a mappa szinkronizációt. Természetesen ezen a területen is igénybe veheted a korábban említett kizárás alapján történő konfigurációt.

Biztonsági mentések készítéséhez választhatod a Fbackup nevű szoftvert, egyénileg adható meg a számára hogy miről szeretnél biztonsági mentéseket összeállítani, míg szinkronizáláshoz a Sync Breeze, illetve a FreeFileSync nevű szoftvert próbálhatod ki, mindkét alternatíva igen népszerű a saját területén.

A PureSync egy felhasználóbarát, ingyenes biztonsági mentések készítésére ideális szoftver. A program szükség esetén Mappák szinkronizálására is felhasználható. Csak Angol nyelven futtatható. Nagyon egyszerű használni.

PureSync

PureSync összefoglaló:

 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Mappa szinkronizálás
 • szűrők, kizárások támogatása
 • felhasználóbarát megtervezés
 • Időzíthető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.jumpingbytes.com/puresync/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PureSync
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Dropbox 127.4.42652021-07-22 Dropbox 127.4.4265 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]
 • FreeFileSync 11.112021-06-11 FreeFileSync 11.11 (2)
  A FreeFileSync segítségével mappák tartalmának összehasonlítását tudjuk megvalósítani könnyedén. Free alkalmazásként futtatható. Fogd […]
 • SyncFolders 3.4.5722019-09-16 SyncFolders 3.4.572 (0)
  A SyncFolders nevű program segítségével mappa szinkronizálási feladatokat hajthatsz végre. A szoftver abban az esetben is hasznos […]
 • SyncFolders Portable 3.4.5722019-09-15 SyncFolders Portable 3.4.572 (0)
  A SyncFolders Portable egy több gépen is futtatható szinkronizálási feladatokra felhasználható szoftver. Az alábbi hordozható program […]
 • Restore Point Creator 7.1 Build 22018-07-25 Restore Point Creator 7.1 Build 2 (0)
  A Restore Point Creator segítségével rendszer visszaállítási pontokat hozhatsz létre könnyedén kevés ismeret birtokában, azok […]