SyncBackFree 9.4.14.0

A SyncBackFree egy profil szerint konfigurálható biztonsági mentés készítő szoftver Windows operációs rendszerhez. Az alkalmazással szinkronizálni is lehet az előre kiválasztott mappák tartalmát, a beállításainál időzíthető, FTP fájlkezelőként ahol az előzőleg leírt munkafolyamat végezhető el. Egyszeri konfiguráció után teljesen automatikusan szinkronizál. Magyar nyelvű.

Több beállítási eszközzel, illetve sokkal széles körűbb eszközökkel rendelkező biztonsági mentés készítő alkalmazás a SyncBackFree. Ha le szeretnéd cserélni az operációs rendszer beépített szolgáltatást egy jobban konfigurálható, több képességgel rendelkező programra érdemes őt használni.

A SyncBackFree letöltése után a programot telepíteni szükséges, ezután futtathatod ahol egy Magyar nyelven rendelkezésre álló indítófelületen lehet kiválasztani a vele támogatott feladatokat, vagyis a biztonsági mentések létrehozásának a módját.

A program, a SyncBackFree máshogy képes biztonsági mentéseket készíteni, itt egy profilt lehet létrehozni abban azokat a beállításokat lehet létrehozni ami tartalmazni fogja azokat az összetevőket amiket szükségesnek tartunk. Rendszer fájlok, képek, videók, dokumentum fájlok, egyéb tartalmak. Azt el lehet tárolni, majd azt ismételten használhatjuk, ha ugyan azokra a beállításokra lesz szükség.

Szinkronizálás:

Szinkronizálásra is használható ahol szintén a lehető legkevesebb felhasználói interaktivitás szükséges, a SyncBackFree kezdő, illetve célmappáinak a beállítása után, illetve az időpont meghatározásán kívül mást nem is szükséges definiálni. Hatékonyan szinkronizál. Plusz funkciók a biztonság érdekében a fájlok titkosítása, Ransomware érzékelés.

Fájlok tömörítéséhez is futtatható a SyncBackFree

Helyet lehet megtakarítani ha a fájlokat tömörítjük, azt a profil létrehozásakor lehet kiválasztani mint lehetőség. Majdnem ugyan azokra a beállításokra van szükség biztonsági mentés, illetve szinkronizálás esetén, így bárki eredményesen tudja felhasználni a számítógép, illetve egyéb fontos fájlok megőrzésének a céljából.

Biztonsági mentések létrehozásához, illetve a visszaállításukhoz is teljes funkcionalitással használható, mintha az FBackup, illetve a CloneApp nevű szoftvert futtatnánk.

A SyncBackFree biztonsági mentéshez, vagy szinkronizáláshoz használható hatékony szoftver amivel időzítve lehet a munkafolyamatokat elvégezni, rengeteg hasznos eszközt kiválaszthatunk erre, ilyen a titkosítás, illetve az FTP tárhelyen található fájlok összehasonlítása.

SyncBackFree

SyncBackFree Összefoglaló:

 • biztonsági mentés készítő
 • mappa szinkronizáló
 • profilos beállítás
 • FTP támogatás
 • időzített feladat
 • fájlok titkosítása
 • témákkal módosítható felszín
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.2brightsparks.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SyncBackFree
Platform
Windows
Teljes ár
EURO 48,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Handy Backup 8.2.3.232021-04-02 Handy Backup 8.2.3.23 (0)
  A Handy Backup segítségével egyszerűen és gyorsan lehet biztonsági mentést készíteni a fontosabb tartalmakról. Az így archivált […]
 • Iperius Backup Free 7.3.02021-04-09 Iperius Backup Free 7.3.0 (0)
  Az Iperius Backup Free segít, hogy biztonsági mentést tudj készíteni a számodra fontosabbak ítélt tartalmakról. Az így létrehozott […]
 • FreeFileSync 11.92021-04-02 FreeFileSync 11.9 (2)
  A FreeFileSync segítségével mappák tartalmának összehasonlítását tudjuk megvalósítani könnyedén. Free alkalmazásként futtatható. Fogd […]
 • Uranium Backup Free 9.6.52021-01-27 Uranium Backup Free 9.6.5 (0)
  Az Uranium Backup Free egy igen rugalmasan használható biztonsági mentések készítésére alkalmas program. A vele elkészített […]
 • Backup4all 8.9.3522020-12-07 Backup4all 8.9.352 (0)
  A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott […]