Blog

Mappák szinkronizálására is profi megoldás a SyncBackFree biztonsági mentés készítő

Manuálisan lehet kiválasztani azokat a tartalmakat amikre szükséged lesz a biztonsági mentés összeállításakor ha a SyncBackFree nevű alkalmazást használod. Szinkronizálásra is rendelkezik kiegészítővel ahol a tartalmak FTP útvonalon keresztüli mozgatása végezhető el.

A program használata egyáltalán nem bonyolult, egyszerű, áttekinthető funkciókat fedezhetünk fel rajta, ahol a felhasználó a biztonsági mentésben található fájlok listáját manuálisan tudja összeállítani, így abban szinte bármilyen fájl formátum lehet, az a kedvenc zenei tartalmak, videók, vagy fontos fájlok is lehetnek mint eltárolandó tartalom.

A SyncBackFree sokkal egyszerűbb, illetve hatékonyabb megoldást biztosít abban az esetben ha rendszeresen szoktál fájlokat online megosztani, azt egy meglévő tárhelyre feltölteni. Vele az előzőleg leírt nagyon egyszerű lépésekkel lehet egy profilt létrehozni, majd a neked ideális időpontban a szinkronizálást elvégezni.

Az eltárolt profilokat exportálhatod, importálhatod, egyszer kell csak létrehozni, azzal rengeteg időt lehet nyerni. Felhő alapú tartalmak szinkronizálásakor néhány szolgáltató profilját megtalálhatjuk, így még könnyebben lehet csatlakozni.

A Magyar nyelven használható, ígéretes biztonsági mentés készítő szoftver legújabb kiadását innen szerezhetjük be. Tükör tárolóegységekkel történő szinkronizálási feladatokhoz a legprofibb megoldás.

SyncBackFree – Biztonsági mentés készítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mappák szinkronizálására is profi megoldás a SyncBackFree biztonsági mentés készítő
Szerző
Leírás
A SyncBackFree nevű alkalmazás biztonsági mentések készítéséhez, illetve mappa szinkronizálási feladatokhoz is használható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá