Időzíthetően használható mappa szinkronizáló alkalmazás: EF AutoSync

Biztonsági mentésekhez, kényelmesebb fájlkezelési feladatokhoz is megfelelő szoftver amivel rengeteg speciális munkafolyamat valósítható meg. Időzíteni lehet, hogy adott munkafolyamatokat mikor és miként végezzen el. Az EF AutoSync telepíthető, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető.

Döntő többségében csak pozitív tulajdonságokat lehet elmondani erről a remek fájlkezelő szoftverről, amivel nem csak hogy könnyedén, hanem hatékonyan lehet fájlokat szinkronizálni abban az esetben ha azt két eltérő mappában tároljuk, esetleg az biztonsági mentések céljából végezzük el.

Az EF AutoSync szinkronizáló beállításainál ki lehet választani, hogy adott mappák összehasonlításakor, illetve tartalmi összevetésekor maradéktalanul vegye figyelembe a kiindulási mappák tartalmát, vagy találhatóak ott olyan fájlok amiket ki szeretnénk az említett munkafolyamatból hagyni.

Ütemezhető használat

Beállítható egy olyan időpont amikor a szinkronizálást el szeretnénk végezni, sokkal kényelmesebben minimális felhasználói beavatkozással lehet fájlkezelési feladatot végrehajtani.

Több kiadásban is beszerezhető, ha szükséges telepítés nélküli verzióban is amit csak futtatni kell. Mindegyik ugyan azt a technikai támogatást kapja így az adott felhasználási területnek megfelelően választhatjuk ki a nekünk megfelelő EF AutoSync kiadást.

EF AutoSync – mappa szinkronizáló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Időzíthetően használható mappa szinkronizáló alkalmazás: EF AutoSync
Szerző
Leírás
Az EF AutoSync mappa szinkronizálójával rengeteg profi feladat elvégezhető, ráadásul remekül konfigurálható.

Kapcsolódó szoftverek