Blog

SmartFTP: FTP Kliens mappák tartalmának a szinkronizálásához

A fájlkezelővel FTP hálózati útvonalon tudsz fájlokat le, illetve feltölteni, azt szerkeszteni. A SmartFTP-vel igen egyszerűen tudsz mappákat szinkronizálni az azok tartalmát összevetni tartalmilag. Fájlok átnevezéséhez is kiváló, egyszerre több tartalmat is lehet egy feladaton belül.

Az FTP útvonalon keresztül történő fájlműveletek néhány speciális, haladó szintű feladatokat is megkövetelnek, ehhez viszont szükség van egy megbízható, biztonságos FTP kliensre, ilyen a SmartFTP, ami több mint egy hagyományos fájl asszisztens. A tudását tekintve tud mappákat szinkronizálni, fájlokat, le, illetve feltölteni, átnevezni egyszerre több tartalmat, vagy akár azt szerkeszteni a távoli kiszolgálón.

Paneles elrendezés, végletekig konfigurálható felület…

A helyi böngészős felülettel rendelkező szoftver egy igazán jól navigálható indítófelülettel rendelkezik, ahol a lehető legegyszerűbben tudsz munkafolyamatot választani. A megkezdett fájlmásolási feladatot akkor is folytatni tudja ha esetleg megszakad az internet kapcsolat, így azt később nem kell újból elkezdeni. A helyi gépen történő fájlok böngészésekor bélyegkép formájában tud vizuális megjelenítést készíteni azokról a tartalmakról, ami az adott megnyitott mappában találhatóak. Az FTP Tools rengeteg protokoll szerint tud fájlkezelési feladatokat végrehajtani, sőt néhány népszerű fájlmegosztó oldalhoz is tökéletesen illeszkedik, tud azokkal integrálódni. Ilyen a Google Drive, OnDrive, Amazon, Box… A prémium lehetőségekkel rendelkező program nemrég kiadott verziója itt található.

SmartFTP – Fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
SmartFTP: FTP Kliens mappák tartalmának a szinkronizálásához
Szerző
Leírás
FTP kliens, amivel mappákat is szinkronizálhatsz. SmartFTP

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá