Letölthető a SyncFolders 3.4.572 ( Mappa szinkronizáló )

Két irányú szinkronizálási feladatokat támogató szoftver a SyncFolders, amivel a mappák tartalmának összevetésén kívül fájl összehasonlítások is elvégezhetőek. Egyszerűen konfigurálható, időzíthető, hozzáadhatóak szűrők. Biztonsági mentésekhez.

Tökéletes választás az alábbi fájlkezelő alkalmazás azok számára akik egy olyan Windows segédprogramot szeretnénk használni amivel szinkronizálni lehet kettő olyan mappa tartalmát amik tartalmilag eltérőek lehetnek. Biztonsági mentések készítéséhez. Ezen kívül néhány plusz funkciót is tartalmaz még.

A SyncFolders felhasználói felülete egy általános elrendezéssel rendelkező szoftverként használható, ahol viszonylag hamar ki lehet ismerni az összes általa támogatott funkciót. Mappa szinkronizálás esetén csak meg kell adni azt a két mappát amivel dolgozni szeretnénk, majd konfigurálni kell azt a módszert, hogy miként, milyen irányba akarunk szinkronizálni. A szoftver szükség esetén néhány fájlt ki tud hagyni az említett feladatból, azt szűrőkkel lehet konfigurálni.

A SyncFolders remek eszköz, hogy a számítógépen található fájlokat szinkronizálhassuk, vagy akár cserélhető adathordozókon található fájlokat lehessen összevetni. A fájlkezelő a SyncFolders hordozható kiadásban is beszerezhető. Felhasználhatóság szempontjából szinte korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre, mivel szinte bármilyen fájlméret, illetve formátum esetén azt az eredményt kaphatjuk amire szükség van. A rengeteg beállítás is csak a széles körűbb felhasználhatóságot tudja megvalósítani. A szinkronizáláskor lehetőség van beállítani, hogy majdnem egyező fájl tartalom esetén miként végezze el a rá bízott feladatokat. Egyszerre több mappa is hozzáadható időzítésekkel, illetve az irányok konfigurálásával.

SyncFolders 3.4.572


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a SyncFolders 3.4.572 ( Mappa szinkronizáló )
Szerző
Leírás
Itt a SyncFolders 3.4.572 amit mappák szinkronizálására lehet felhasználni. Ráadásul ingyenesen.

Kapcsolódó szoftverek