Blog

Letölthető az Ace Utilities 6.4.0 ( Karbantartó, optimalizáló szoftver )

Megjelent az Ace Utilities 6.4.0, ami egy igen hatékony Windows pucoló a merevlemez, illetve a regisztrációs adatbázishoz. Ideális helyfelszabadításhoz azáltal hogy vele felkutathatóak a többször is jelen lévő fájlok a HDD-n.

Az alkalmazás használatával lehetőséged lesz, hogy egyetlen programmal tudd javítani a számítógéped teljesítményét, optimalizálhasd, eltávolíthass minden olyan fájlt amik fölösleges helyet, illetve erőforrást pazarolnak. Jobb felhasználói élményt érhetsz el. Itt a szoftver aktuális kiadása az Ace Utilities 6.4.0, néhány jelentős fejlesztést kapott amivel alaposabban tud karbantartási feladatokat elvégezni.

Legfontosabb funkciók:

Tartalmaz Registry, merevlemez tisztítót, indítópult kezelőt, fájl duplikátum keresőt, böngésző pucolót, amit manuálisan lehet konfigurálni, hogy azokat a munkafolyamat előzményeket távolítsa el amikre neked már nincs szükséged. Az alkalmazás eltávolítóval fájlszemét nélkül törölhetőek a már fölösleges programjaid. Készíthetsz biztonsági mentéseket, ezt a Registry esetén teheted meg. Az Ace Utilities 6.4.0 duplikátum keresője igen alapos eredményeket biztosít, remekül konfigurálható így aszerint tudja azokat a fájlokat felkutatni ahogy te előre meghatároztad. Ehhez a területhez tartozik a merevlemez analizáló eszköze, amivel grafikusan jeleníthető meg hogy milyen felosztás szerint kerültek elmentésre a tartalmaid a merevlemezen. A szoftver innen szerezhető be.

Az Ace Utilities 6.4.0 kezelőfelülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az Ace Utilities 6.4.0 ( Karbantartó, optimalizáló szoftver )
Szerző
Leírás
Megjelent az Ace Utilities 6.4.0, karbantartó program

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá